-

Originally Posted by
Viop&
200 lot fezaya gitse ne olur
Demek istediğim de bu
200bin alırsan sürünür
-
35.75 10 kısa,uzunlar iş yapmadı bakalım bu ne yapacak?
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bence unutulursa sürünürdü, sen satmadan hiçbir hisse gitmez, haa çıtırlık az bişii alırsan o başka, bi deneye bişii demezler
Demek istediğim de bu
200 bin alırsan sürünür

geçen de arkadaşımın kardeşi yeni borsaya girdi 500,00 parayla ne kadarını konya çimentoya yatırdı bilemiyorum'da yarısından fazlasıdır diye tahmin ediyorum eskiler bilir bir senette yüklü bir alımı tahtanın sahipleri yapmamışsa o yabancıyı bıktırıp usandırır artık
-
Kulakları cınlasın altınorta abi bundan 8-10 yıl önce bitcoin al reis bikaç dene dediydi, keşke dememek için kim ne derse bikaç dene alıp unutmak lazım.
borsa zaten hikaye anlatma yeri değil mi, aradan beş on yıl geçer keşke çok alsaymışık deriz.
bi kulağında ikigözüm abinin çınlatayım, geçen sene 6-7 li fiyattaydı nuhcim al bikaç tane dediydi. onuda almadık, o da uçtu
-

Originally Posted by
Viop&
70'den vermiştim hey gidi günler;elimde hisse sadece Petun var o da mantara bağladı;verdiklerim bryat,nuh,marshall,alcar;çok cesaretsiz davranmışım,%20 kar alınca bişey sanıyoduk...
Petun bes gibi kağıttır her ay alım yapmıyosanız geçen sene 10 senede bir yaptığı hareketi yaptı bi 10 sene yatar..
-

Originally Posted by
Mykskstar
Petun bes gibi kağıttır her ay alım yapmıyosanız geçen sene 10 senede bir yaptığı hareketi yaptı bi 10 sene yatar..
Orda yüklü malım var,temettülerini eklesem yeter,dursun bakalım...
-
Gene geldi dayandı kalın kalın kademelerin olduğu 1636 - 40 aralığına. Bakıyor herhalde hesap yapıyor bu malı alsam ne olur almasam ne olur style. Bu bayıklığın bu günler süren testerenin sonunu hepimiz biliyoruz herkes vaziyet alsın 3 vakte çarşı karışır.
-

Originally Posted by
nosfecagri
Gene geldi dayandı kalın kalın kademelerin olduğu 1636 - 40 aralığına. Bakıyor herhalde hesap yapıyor bu malı alsam ne olur almasam ne olur style. Bu bayıklığın bu günler süren testerenin sonunu hepimiz biliyoruz herkes vaziyet alsın 3 vakte çarşı karışır.
bankaları aldılar .....çok kişi long ...bana ilginç geldi.....sert hareketler olabilr...bant aralığı daha geniş olacak dikkat etmeli.....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri