-
New York Times Teknoloji Muhabiri Sheera Frenkel:
“Facebook çalışanları şirket binasına giremiyor, çalışanların kartları kapıları açmıyor.”
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Cafe Trend&Trade - V
Facebook CTO’su Mark Schroepfer : Samimi olarak Facebook tarafından desteklenen hizmetlerin kesintilerinden etkilenen herkesten özür dileriz. Ağ sorunları yaşıyoruz ve ekipler mümkün olduğunca hızlı çözmek çin mümkün olduğunca hızlı çalışıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
MedwiG
Facebook CTO’su Mark Schroepfer : Samimi olarak Facebook tarafından desteklenen hizmetlerin kesintilerinden etkilenen herkesten özür dileriz. Ağ sorunları yaşıyoruz ve ekipler mümkün olduğunca hızlı çözmek çin mümkün olduğunca hızlı çalışıyoruz
Pandora belgeleri ile ilgisi var mı bu küresel kesintinin diye aklına geliyor insanın.
Paranoyak ettiler bizi.
-
-

Originally Posted by
MedwiG
Öyle yazılmış ki, verilerin korunması yine vatandaşa yıkılmış.
Şifreni koru, cihazını adam gibi kullan.
Sorumlu olması gerekenler sorumsuz, kalan herkes sorumlu.
-

Originally Posted by
alyel
Pandora belgeleri ile ilgisi var mı bu küresel kesintinin diye aklına geliyor insanın.
Paranoyak ettiler bizi.
Bir saldırıdan kaynaklandığını sanmıyorum ama ciddi bir yönlendirme problemi var onu birisi/birilerinyaomis olabilir .. Bir ara Facebook.com kayıtlı degil şeklinde uyarı geliyordu
-

Originally Posted by
alyel
Paranoyak ettiler bizi.
Şu an sorun çözüldü gibi.
-
https://twitter.com/experwinner/stat...067991554?s=20
boşverin abi faceyi
yarın meri nin robot çalışcak mı siz ona bakın
kahkah
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz