Ýnsanlarý borsadan soðutuyorlar....Yatýrým Tavsiyesi Deðildir....
emlak gyo 2013 ikinci halka arz hisse fiyatý 2,5 TL * DOLAR KURU 1,799 TL ..komedi gibi SayýnnBabacandan sonra nasýl bir felakete sokulmuþ .Devletin en önemli piyasa yapýcý þirketi ..çok önemli izle incele neler oluyor emlak gyo da..Babacan gelmeden düzelmez dedik ne dediksek o ..akp parti rejimi varlýk fonlarý hali ortada .dolar ucuþa geçti .önümüzdeki hafta faizleri tektrar artýracaklar gibi .nasýl bir komedi .merkezdeki rezevleri bitirdiler dolarý düþürcez diye..sonra merkezde para kalmadý ekonomi yönetimi ben gidiyom dedi ..gitti.sonra maden mühendisiydi galiba yeni ekonomi yönetimi faizleri artoýrdý dolar düþtü .þimdi para kamadýðý için faizler de dünya gýsganýyooo seviyesinde ucuþta olduðu için dövizde ucuþa geçti .en nihayet finalde döviz ucuyo faiz ucuyo ..ya borsa ucma sansý varmý ..hele konut piyasasý:ki kiþm ne derse desin piyasalarý ilk etapta canlandýracak olan konut inþaatýdýr..alt dsegmentlerde binlerce üretim ve fiili iþ kaynaðý ..emlak piyasasý acil hareketlendirilmeli ..sonra gerçek reel yatýrýmlar hýzlanmalý ..da ..babacan lazým diyor herkes ..yabancý kaçýyor..
Ýnþallah iyi olur diyelim ..aþý yok bu arada ses de yok gelecek falan diye..tam komedi bu da ..buda piyasaalrý etkiliyotr....
acil demokratik parlamentrer rejim diyor yabancý...3 senede ne hale geldi iki bin yýlýk Ulus Devletimiz..
Ýnþallah iyi olur.Ýnþallah akp partiside dahil bir araya samimi olarak gelip çözerler ..yoksa sýrta binip halaylý kongrelere devam gibi .yeni sistem ..
Emlak Konut GYO'nun Haziran ayýnda ertelenen ikincil halka arzýna özellikle yabancýlardan yoðun talep geldi. 2.5 kat talebin geldiði halka arzýn büyüklüðü 3,25 milyar liraya ulaþtý. Bu büyüklükle borsada gerçekleþen en büyük halka arzlardan biri oldu. Hisse fiyatý da 2.50 TL'den gerçekleþti.
yukardaki analiz temel analizdir ...SADECE TEMEL ANALÝZ....öyle fakatsýz lakinsiz tarafsýz okuyup düþünün..
Yeni topik hayýrlý olsun.
Yeni topik hayýrlý olsun .eniþte
Gerçekten de çok can sýkýcý bir hisse, alýnýp öyle köþeye atýlacak ve hiç bakýlmayacak yoksa adamý verem eder..
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Yer Ýmleri