Kanal deyip deyip ky yý kurtlarýn arasýna atýyorlar.
Devlet baðlantýlý hisselere girerken ya da ilave alým yaparken çok iyi düþünün.
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanal deyip deyip ky yý kurtlarýn arasýna atýyorlar.
Devlet baðlantýlý hisselere girerken ya da ilave alým yaparken çok iyi düþünün.
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu hissede devlet mal satýyor
Bunun gibi birkaç hissede devlet mal satýyor yoksa kýsa ödenek veya baþka maaþlar nasýl ödeniyor Bu benim yorumum
Ak TEB
Sevdanýn son vuruþu
Deveyi yardan uçuran bir tutam ot imiþ; kaðýt da iyice kanala yanaþtý, ya aþaða devrilecek, yada saðlam bir taþa tutunacak😳
Tek tesellim, ardýmdan torunlar; dedemiz de gitmiþ piyasanýn iki sandalye bir masa misali þirketine veya 1’e 200 kat primli sasa’ya yatýrým yapmýþ diyemeyecek olmalarýdýr.
Ne yapalým, olmayýnca olmuyor, kýsmet deðilmiþ, benim adým hýdýr, elimden gelen budur, dedim varsaysýnlar artýk😊
Al-sat tut deðildir.
Akp parti rejimi hangi þirkete el açtýysa çöktü ,,yabancý boþa kaçmýyor ,,,ekonomi yýkýmý derken þimdi hayatlar ölümler ,,covid ölümleri ,,büyük felaket büyük yýkým ,,kasvet karanlýk sefalet umutsuzluk birde yalidan el sallayan poz veren medyacýlar hasbamlar sanýrsýn ýngiliz kraliyet poz veriyo bu hamurtcu medya hergün emekli mucdeleri veriyo kafa bularak ,,günlük kin nefret kaztesi kinakit günlük saldýrýlara sistemli devam ediyor ,,parlamento hali ortada ,,muhalefet zaten çarþý pazar dolaþýyor koca lider adaylarý ,,Turkiyem ne halde ,,ve biraz para birikterilbis k,y kardesletim borsada þans arýyor,,,emlak gyo herkesin dilinde ne hale getirdiler ve hala hergün daha çok cokertiyolar enteresan bir yönetim var herkesin izlediði ,,,,,
Yer Ýmleri