Son arsa satýþýndan%45 pay alacak.
1.192 milyar......normalde tavan olmasý lazým ama ,,,,, bir bit yeniði var...itenþýn. Diyorum
Son arsa satýþýndan%45 pay alacak.
1.192 milyar......normalde tavan olmasý lazým ama ,,,,, bir bit yeniði var...itenþýn. Diyorum
Milleti gaza getirip aldýrmaya çalýþmayýn, sürekli satýþ var,devlet bile kanalýn yapýlacaðýndan emin deðil.Pazar günü Murat kurum kentsel dönüþüm, deprem ve hatta chp hakkýnda bile konuþtu fakat kanal istanbul hakýnda tek kelime etmedi, yandaþ rezil modaratörde korkusundan kanal ile ilgili soru soramadý.
Ayrýca gidecek hisse senedi gidiyor.Alarko,gyo,sasa.... ya bakýn, nerelerden nerelere geldi ve yoluna devam ediyor, çünki namuslu, þerefli patron yatýrýmcýsýnýda düþünür, birlikte kazanýr.
Gideceksin, elin mahkum. Baþka çaren yok. Boþu boþuna zaman kaybetmeyin, boþu boþuna küfürler yemeyin.
Bütün iyi haberleri yok sayýp,
Þimdi bu kafasýný kuma gömünce,
Görünmediðini falan mý sanýyor?
Çok ilginç.
kanal istanbul yapýlacaksa hazirana kadar ihale aþamasýný tamamlamalýlar...açýklamalarý öyleydi ..
hazirana kadar ihale etmezlerse zaten her geçen gün aþaðý gitmesi kaçýnýlmaz..
tokiden 1.4 milyara arazi almýþtý kanal istanbul güzergahýnda..
kanal istanbul yapýlmayacaksa 1 milyar zarar eder oradan..
yapýlacaksa 3 milyar kar eder..
3 ay kaldý izleyip göreceðiz bakalým..
ben kendi adýma 1 aya kadar netleþeceðini düþünüyorum...45 gün ila süresi olacaktýr ihalenin....
eðer 2021 in ilk yarýsýnda ihale ederiz dedilerse 1 aya kadar ihale ilanýna çýkmalýlar
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yola çýkýp varmayan, yoldan çýkýp varan yoktur."
haziranda erken seçim olasý .aþý yok yabancý kaçýyo .tarihi diplerde yabancý oraný .aþý hala yok .en son akp parti yönetiminden açýklama yerli aþý nisandý yýl sonu mücdeeee si geldi ..yani 8 ay geciþkcek falan ..aþý hala yok gelmiyo bu arada ..kýsýtlamalar kalktý ..büyük bir baþýboþluk hakim ..merkezde para varmý herkes bi þe diyo ..faizler dolarla beraber zi,rvede gýsgançlýktan çatloyo dünya ..aþý hala yok ..bahara kalmýþ son bahara deniyo ..ordan da 2023 ordan 2053 e doru ..aþý hala yok dünya gýsganýyo ..emlak gyo varlýk ofnu þirketi varlýk ofnuna baðlý .varlýk fonuna ataann en son yönetime kartal imamcý mezunu ..varlýk fonlarý borsada dümnya gýsganýyoo çatlýyolaaa ..büyük çökküþ ossun genede gýsganýyolaaaa ..yabancý kaçýyo aþý hala yok ..
kýsýtlamaalr var ama yok .
bankalar mafiþ ..tarihi çöküþte borsada ..
aþý hala yok .faizler ucusta .
emlak piyasasý acil hareketlenmeden küçük orta esnaf sanayici ayaða kalakmaz .acil alt binlerce iþ imakný yaratan inþaat hareketlendirilmeli ..hesap basit faizler 1 in altýna inecek farký devlet karþýlayacak devletin ödeyebileceði bir fark ..acil yapmalaýlar yada zaten babacan geliyor haziranda erken seçim ..emlak gyo baabcanla beraber hakettiði yere ucar ..
-kýsa bir temel analiz ..
Yer Ýmleri