2,07 gibi 200EMA var. geri alým için aslýnda çok iyi bir zaman
2,07 gibi 200EMA var. geri alým için aslýnda çok iyi bir zaman
Bence bugün yada yarýn en kötüyü görür... Haftaya toparlanmaya baþlar diye düþünüyorum.
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
https://youtu.be/SwXfEQNidqY
Adam çok güzel açýklýyor ekgyo lütfen acin izleyin ekgyo yu çok güzel anlatýyor
2011 yýlýnda bir sakýz 10 kuruþ þimdi 2021 yýlýnda bir sakýz 50 kuruþ yani 1'e 5 Fiat artmýþ Bu þirket yatýrýmcýsýna bugüne kadar ne kazandýrdý Bunun hesabýný yapan var mý Ben 5 sene neredeyse bu hisseyi portföyünde taþýyorum dolar bazýnda ve altýn bazýnda 12 TL hisse fiyatý olmasý lazým Bu þirket Eðer bu fiyatlardan Geri alým yapmayacaksan hangi fiyattan Geri alým yapacak buradan soruyorum Bu bir yatýrým tavsiyesi deðildir lütfen
genel kurula katýlýn
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
Ne dedikse o,,faiz gereksizdi artirim,demekki durum tam bir felaket ,,akp parti rejimi mutlak azýnlýk oy durumunda uljeyi zaten yonetememusti þimdi hiç artýk kendi haline býrakmýþ ,,ekonomi bitti saðlýk ve hayat tedbirleri oda yok ,,her akþam su kadarinuz covid oldu su kadarinuz vefat diten bir yönetim ,,kýsýtlama tedbir yok ,,hafta içi esnaf için yaptýnýz bari cumartesi pazar kýsýtlamasý yap oda yok ,,asi yok belliki gelmeyecek ,,bunlar hala mutaite kefil olmaya çalýþýyorlar ,,borsa geleceði satýn alýr ,,faizler en yükseklerde ilk hareketlenmesi gereken inþaat ,,alt yüzbinlerce iþ imkaný baþka sektörde yok !haziranda seçim ve babacan bi þekil ekonominin badina geçtiðinde ülkede insanlarda kurtulur ,,önümüzdeki kýþ akp parti rejimi yýkýmý felaketi nadil olur düþünmek bile korku filmi gibi ,,temel analiz bu gerçekler bunlar siyaset bizi ilgilendirmiyor ,,birde geçen haftalar yazmýþtým 2,4 lerdeyken galiba 1,85 ne zsman gelir alim için ulje durumuna göre almaya baþlayacaðýz ,,yatýrým tavsiye deðildir ,,,,normalde çift haneleri yakalamsliydi ...bilanço tarihinin en kötü bilançosu nasýl baþardýlar hetkes soruyor ,,
bilanço kötü deðil...elde ettikleri karý daðýtsalardý 3....3.5 bandýnda olurdu þu an...
860 m kar ediyor 76 m daðýtýyor...
sorun burada...
en son tokiye 1.4 milyar ödeme yaptýlar imar sonrasý 600 dönüm civarýnda bir arazi için..
arazi kanal istanbul güzergahýnda...
eðer kanal istanbula kazma vurulursa sadece bu arazinin deðeri ekgyo nun deðerini geçer...
yok kanal istanbul olmaz ise 1 milyara yakýn zarar yazar buradan..
ekgyo nun 2020 yýlýnda elde ettiði 15 milyar hasýlatýn 4.7 m si kasaya geldi ve 860 m kar etti...2 yýl içinde tapu devirleri yapýldýkça geri kalan 10 milyar da kasaya girecek...
önümüzdeki 2 yýl faizler yüksek olupta konut satýþý dip olsa bile 2020 yýlý hasýlatý kasaya girmeye devam edeceðinden en az 2 yýl nakit akýþ problemi yaþamayacaktýr..
fiyatý baskýlýyorlar baþka biþey deðil bu.
endexle bile korole olamýyor ne yazýk ki..
yýllardýr yatýrýmcýlatýný býktýrmýþ ancak bu firmanýn deðersiz olduðu anlamýna gelmez..
bir çok örneði var ...yýllardýr gitmeyip sonra bir anda 10x 20x yapan...
inþallah hep birlikte kazanarýz
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yola çýkýp varmayan, yoldan çýkýp varan yoktur."
2.10 dan pozisyonu artýrdým bakalým...
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Yer Ýmleri