Ýnþallah borsa yarýn çakýlmaz hep zarardayýz ya offf
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnþallah borsa yarýn çakýlmaz hep zarardayýz ya offf
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CB nýn acilen bu ateþi söndürecek açýklama yapmasý lazým. Yoksa zokayý saðlam yedik
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok kritik haftayý olumlu kapatmaya hazýrlanan borsada cuma günü yaþanan sert satýþlar sonrasý Merkez Bankasýnda yaþanan deðiþim, Ýstanbul Sözleþmesinde çekilme,*Gezi Parký mülkiyetinin bir vakfa devri, 24 Mart'ta yapýlacak Ak Parti kongresinde kabine deðiþikliði yapýlacaðý ve Kanal Ýstanbul'a devlet desteði*yeni haftanýn gündemi olacak.*
Uçuþa devam,,,dolar uvusta ,,yirmi merkez baþkaný piyasa kabul etmedi ,,piyasa daha iyi bilir ,,,ne dediysek o ,,temel analiz þart ,,,asi yok kiditlama yok insanlar oluyor ,adissn ses yok ,,ve akp parti rejiminin gündemi yanmaz bez satan yobaz cubelinin mucdeeeeee diye verdiði yasalar ,,,1,85 demiþtik acaba ..... yatitim tavsiyesi deðildir ,,,,,emlak gyo çift hane olmasý gerekirken bir avuç akp parti rejiminin elinde ne halde ,,merkez baþkaný piyasalar kabul etmedi duntada ilk böyle ilk gün cokysu ,,,
Döviz, altýn al yan yat, ne temel ne teknik, ne haber vs kafayý yormadan çok daha iyi kazanýrsýn bu memlekette
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son faiz artýrýmý sonrasý dövizde yaþanan 20 kuruþluk düþüþün bu gün iadesi olursa, faiz artýrmanýn döviz üzerinde hiç bir etkisini görmemiþ olucaz, yazýk olur gerçekten.
Bu hesabý kim verecek ?
twitter'dan (https://twitter.com/SermayeHaber/sta...96985913217024)
#bist devre kesti, iþlemler 10.30 itibariyle baþlayacak.
Hani þirket geri alim yapacakti þimdi çýksýn alsin yönetim þirkete sahip çýk ta görelim bu fiyatlar dan almiyacaksa hangi fiyatlardan alacak söyler misiniz bana yoksa geri alim hikayemi
Geri alim ne içindir sert düþüþ te þirket istikrarýný korumaktýr yani fiyat
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
Yer Ýmleri