EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2020 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2020
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2020
Karar Tarihi 24.02.2021
Genel Kurul Tarihi 25.03.2021
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 24.03.2021
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe ATAÞEHÝR
Adres Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý ve Genel Kurul tutanaklarýnýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
2 - 2020 yýlý hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý ve müzakeresi,
3 - 2020 yýlý hesap dönemine ait Baðýmsýz Denetçi Raporu'nun okunmasý,
4 - 2020 yýlý hesap dönemine ait Konsolide Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Þirketin 2020 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibralarýnýn müzakeresi ve onaylanmasý,
6 - Þirket'in kar daðýtým politikasý çerçevesinde hazýrlanan 2020 yýlý kârýna iliþkin Yönetim Kurulu'nun önerisinin görüþülmesi ve karara baðlanmasý,
7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Mevzuatý çerçevesinde 2021 yýlý hesap dönemi için Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin pay sahiplerimizin onayýna sunulmasý,
8 - Þirket Esas Sözleþmesinin 12. maddesi çerçevesinde Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi ve görev sürelerinin belirlenmesi,
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin yýllýk ücretlerinin belirlenmesi,
10 - 2020 yýlý içinde yapýlan baðýþlar hakkýnda Pay sahiplerimize bilgi verilmesi ve 2021 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi,
11 - Yönetim Kurulu Üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi,
12 - 28.03.2018 -25.03.2021 tarihleri arasýnda geçerli olan pay geri alým programý ve gerçekleþtirilen pay geri alým iþlemleri ile ilgili Genel Kurula bilgi verilmesi,
13 - Yönetim Kurulu'nun Ortaklýðýmýzýn Pay Geri Alým Programý ve bu program kapsamýnda pay geri alýmý yapabilmesi için yetkilendirilmesine iliþkin önerisinin pay sahiplerimizin onayýna sunulmasý
14 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1. sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 12'nci maddesi uyarýnca Þirketin ve baðlý ortaklýklarýnýn 2020 yýlýnda 3. kiþiler lehine verdiði teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda pay sahiplerimize bilgi verilmesi,
15 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1. sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nde yer alan 1.3.6 numaralý Kurumsal Yönetim Ýlkesi çerçevesinde belirtilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerimize bilgi verilmesi,
16 - Kurumsal Yönetim Ýlkeleri uyarýnca yazýlý hale getirilen Ücretlendirme Politikasý çerçevesinde Yönetim Kurulu Üyelerine ve idari sorumluluðu bulunan yöneticilere yapýlan ödemeler hakkýnda pay sahiplerimize bilgi verilmesi,
17 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun III.48.1 sayýlý "Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýklarýna Ýliþkin Esaslar Tebilði"nin 21'inci maddesi çerçevesinde pay sahiplerimize bilgi verilmesi,
18 - Dilek, temenniler ve kapanýþ
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 GEInv2020.pdf - Ýlan Metni
EK: 2 GKDavet2020.pdf - Ýlan Metni
EK: 3 GEInformationDocument2020.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 4 GKBilgilendirmeDökümaný2020.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Ek Açýklamalar
Þirketimiz 2020 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 25 Mart 2021 Perþembe günü Saat 10:00'da, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak No:7/2 B Ataþehir, Ýstanbul adresinde yapýlacaktýr.
Konuyla ilgili olarak
www.emlakkonut.com.tr web sayfasýnda bilgilendirme yapýlacaktýr.
Yer Ýmleri