Düþerken adres almýþ kömür kamyonu, çýkarken yeni gelin namýssýz😉
Al-sat tut deðildir
Düþerken adres almýþ kömür kamyonu, çýkarken yeni gelin namýssýz😉
Al-sat tut deðildir
Haftayý 2,03 ve/veya üzeri kapamazsa, ben de hakkýmý helal etmiyorum😊
Al-sat tut deðildir
[QUOTE=beski;5378258]Haftayý 2,03 ve/veya üzeri kapamazsa, ben de hakkýmý helal etmiyorum😊
Bunca seneden sonra þunu anladým.. bu hisseyi biz gözümüzde büyütmüþüz
Elin oðlu evire çevire öpüyor.. deniz bu gün yine kamyonu dayamýþ gelene geçene veriyor...o.......çocuðu kactan aldinda veriyorsun.
Deniz Dun 134 milyon lotu 1.93 maliyetle çevirmiþ.. Marilyn 14 milyon lot 1.89 maliyetle alicili
Deniz Yatýrým – Emlak Konut EKGYO Hisse Analiz 1Ç21 – 11.05.2021. EKGYO; 1Ç21 Finansallarý Deðerlendirmesi / AL önerimizi ve 3.00 TL hedef fiyatýmýzý koruyoruz / Emlak Konut GYO 1Ç21 finansallarýnda 242 milyon TL net kar açýkladý.
Buda denizin hedef fiati
BUNU HAZIRLAYAN SAHSA NE DEMELI..
Ben bu kurumdan iþlem yapýyorum...diyelim...bana rapor
Sunuyorsun AL diye
Sonra sen satýyorsun.
Ne diyeyim. Yazýklar olsun...elbet bu kadar ah bir yerden çýkar.
Kanal Ýstanbul için yeni kampanya!
26 Mayýs 2021, Çarþamba / 13:11
Çatalca Binkýlýç'ta 4 bin 200 metrekare arazi 600 bin TL! Pazarlýk yok!
AK Parti hükümeti Kanal Ýstanbul Projesi'ni vatandaþa anlatmak için yeni bir kampanya baþlattý. Kampanya ile Kanal Ýstanbul'un faydalarý anlatýlacak.
Türkiye'nin çýlgýn projesi olarak adlandýrýlan Kanal Ýstanbul Projesi için geri sayým baþladý. Sabah'tan Eda Iþýk'ýn haberine göre; projede ilk temel atma iþlemi Haziran'da yapýlacakken projenin vatandaþlara anlatýlmasý için hükümet tarafýndan yeni kampanyalar yapýlacak.
AK Parti hükümeti bu çalýþmalar dahilinde 45 kilometre uzunluða, 21 metre derinliðe, 275 metre taban geniþliðine, en dar yerinde 360 metre su yüzeyi geniþliðine sahip olmasý planlanan Kanal Ýstanbul'un megakent ve ülke için öneminin vatandaþlara anlatýlmasý hedeflenecek. Projenin yeni havalimaný, köprü, otoyol, metro hatlarý gibi ulaþým aðlarýyla bütünlük saðlayacaðýnýn bahsedileceði kampanyada depreme hazýrlýk süreçlere yönelik de bilgiler paylaþýlacak.
Öte yandan Kanal Ýstanbul ile boðazdaki gemi trafiðinin nasýl rahatlayacaðýný projenin Türkiye ekonomisine nasýl katký saðlayacaðý anlatýlacak. Ayrýca projenin ulusal ve uluslar arasý anlaþmalara aykýrý olmadýðýna da vurgu yapýlacak.
Kanal Ýstanbul'da tapu ve ruhsat süreci baþladý!
ÞU HABERDE BÝLE GÝTMEDÝN YA...ÖLENE kadar beklemeye devam
Yer Ýmleri