2,55? ne oldu?
Biraz daha sýksa 10 - 12 cent e kadar düþecek. Yarým simit parasý. Türkiye'de borsa yatýrýmcýyý avlamak üzerine kurulu, asla bir yatýrým olmadý. Ülkesine güvenip borsaya girenin canýna okudular yýllardýr (bir kaç istisnasý hariç), düzeleceði de yok.
Az bir lotum var, torunuma "Al bu þemsiyeyi sende torununa býrak" dedim. Nasýl olsa kapanmýyor.
Kesinlikle Yatýrým Al Sat Tut Tavsiyesi deðildir.
15 cent saka gibi. Dolar bazli destekler kiriliyor. Tl bazli destekler de mali itelediklerinde kiriliyor. Sistem tamamen parana cokmek uzere kurulmus. Twitterda felan bakiyorum. Millet 100 bin lot ile ilerde ev almayi hayal ediyor. Adama diyemedim 3 sene sonra 100 bin lot ile sahin alirsin ancak. Herkesin hayali var iste. Yok 1 dolar olacakmis yok 1.5 dolar olacakmis. Benim icin tek hedef var 20 cente kafa atarmi bakacagiz. Yazik ettiler insanlarin birikimine.
Birikimler sýfýrý tüketti. 3 hafta önce 3000 liraya aldýðým telefon 4.500 tl olmuþ. Hisse 5 lira 10 lira olmuþ ne yazar bu saatten sonra. 1 lira da olsa davul zurna saz. Kaðýda soyguncular çökmüþ. Yatýrýmcý daha yolun baþýnda kaybetmiþ bi kere. Yolunu kaybedene gelen vuruyor giden vuruyor. Türkiye de borsa bu enflasyonla asla para kazandýrmaz, hep üzer, hep kaybettir.
Kesinlikle Yatýrým Al Sat Tut Tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri