Bilançosu Ýyi gelecek GYO lar önceden fiyatlanýyor.Daha da iyi gelirse ilave yukarý hareket devam ediyor .Bu ******** kapalý kutu .Ýyi gelirse yatay ,düþük gelirse aþaðý devam eder . iþ GYO bununla aynýydý bugün 5,08 tavan.Torunlar desen oda %6 yukarý.Bu emlak konutun tepeden çayciya kadar derhal tüm çalýþaný deðiþmeli þirket çok kötü yönetiliyor.týrnak kadar þirketler buna yaklaþtý.Dahli olanýn Allah müstehakkýný versin.cimer e yazdýk,yatýrýmcý iliþkilerine ulaþamýyoruz.yaziklar olsun
Bu þirketin bu yönetimine seyirci kalan hükümete en güzel cevabý seçimde bu yatýrýmcý verecektir. Ülkeyi yönetenler elbette bu þirketin yýllarca yatýrýmcýsýný süründürmesinin karþýlýðýný görecektir.
Yazýklar olsun ,söylenecek söz kalmadý. ALLAH elbette zulmedenlerin cezasýný hem bu dünyada hemde ahirette verecektir.
Yazdýklarým tamamen kendi görüþüm olup yatýrým tavsiyesi deðildir. Yazdýklarým ile yatýrým kararý almanýz halinde zarar edebilirsiniz.
Bu yönetimin iyi niyetle dürüstlükle zerre alakasý yok. Yýllardýr süründürülen yatýrýmcýsýnýn durumuna seyirci kalan hem yönetim hem siyaset elbette bunun karþýlýðýný görecektir.
Yazdýklarým tamamen kendi görüþüm olup yatýrým tavsiyesi deðildir. Yazdýklarým ile yatýrým kararý almanýz halinde zarar edebilirsiniz.
Günaydýn Sn paydaþlar, görüyorum ki herkes hisse den umidini kesmiþ.Güzel haber verecek bir paydaþ yok mu?
saygýlar,
Bu bizim gyo yani ekgyo çok pirim yaptý diye en çok düþenlerde demi
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
Normal hocam. Kim hangi fiyattan isterse mal sahibi yapiyolar. Buda demek oluyorki sifira kadar dusus serbest. 14 cent altinda bir dip daha yapti. 10 centte durulur diye umuyorum ama artik torunlara kaldi gibi. 1 cente kadar yolu var. Daha cok lanet okutur ekgyo halkbank vakifvank ve bu iki bankanin istirakleri. 20 centten hisse aldik nasil bir sansa tarihi direnc oldu.
Yer Ýmleri