2.5 TL ye getirmedi tüh)
Demekki asrýn konut projesi diye haber dinleyip, koþa koþa tepelerden mallanan, hýzlý zengin olma hayali kuran yurdum insaný, fena korktu ve verdi zararýna elindeki lotlarý.
Þimdi bazý sorukar soralým
1. bu þirket yeniden deðerleme yaptý mý, yapmadý ise ne zaman yaparak bilançoua yansýtýr ?
Sonuçta o kadar enflasyon oldu deðerler deðiþti. Kapta zaman zaman kar paylaþýmlý projelerin yeniden deðerlemeye tabi tutulduðu bilgisini paylaþýyor þirket.
2. TOKÝ'nin satacaðý arsalardan pay alacak mý emlak konut.
3. Kanal Ýstanbul ve Ýstanbul finans merkezinde ki yatýrýmlarý ne durumda
4.Yýl sonu GYO lar genelde satýþlara ve deðerleme kere baðlý olarak coþarlar bu senede bu rutin olacak mý ?
5. Yabancý takasý yüzde 40 larý aþtýktan sonra fiyat ne olacak?
Son soruda þu: bazen tavan bazen taban olan bu stresli tahtada, olurda 1 dolar deðerine ulaþýlýrsa fiyat, kaç tane küçük yatýrýmcý kalacak)))
Böyle bir iþlem olmaz dün
Aðýrlýklý ortalama 4,40 hisse 3,94
bgün ortalama 3,98 hisse 3,79
pes diyorum
Hah siyaset kokan yazýlarla gelen þahýsta yazdýysa korkmaya gerek kalmamýþtýr)
Ben de tam korkmaya baþladým batýyoruz bitiyoruz pskolojisine girecekken bir önceki yazýyý görünce rahatladým. Vakti zamanýnda THY 10 TL iken birileride geldi bak bu varlýk fonuna ait, bak batýyor yandýnýz bittiniz diye bizi koruyordu yersen. Sonra bir bakmýþsýn hisse hooop 75 lere dayanmýþ. Þimdi biri daha damardan giriyor bu sefer ekgyo için bizi koruyor kolluyor.
Ýlginç olan hissenet böyle adamlarý kolluyor galiba, üyelikleri kapanmýyor bizler itiraz etmedikçe yazýlarý kaldýrýlmýyor, ýsrarla itiraz ettiðimizde zoraki kaldýrýyorlar tabi bizim yazýlarla beraber, artýk nedense ;)
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir ama kesinlikle bir ters indikatör kamu spotudur)
Aðzýna saðlýk kardeþ tamam siyaset ve borsa birbirinden ayrýlmaz bir parça.Nasýl olacak þimdi bende millet ittifa iþ baþýna gelirse bu proje gerçekleþmez diyorum.Bunlar daha önce ne yapmýþlar . O yüzden burdaki yazýlarýmýzda daha objektif olabilirsek birbirimize faydamýz olur.BEREKETLÝ KAZANÇLAR.
Merhaba ben emlak konut hisselerimi sattým tam tamýna 4.51 fiyat tan sattým geriye kalan arkadaþlar dan Allah kolaylýk versin
dile kolay nerdeyse 7 veya 6 sene oldu
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
Ben kimseye ne al derim nede sat derim
Bu bir yatirim tavsiyesi
Þimdilik bye.....
Yer Ýmleri