Originally Posted by
Deniz Ali
Bugün analistlerin net kar rakamý olarak biçtiði 750 milyon tl bile sadece 70-80 adet daire satýlarak ulaþýlabilir bir rakamdýr .
Gerçekte 6,80 görmeden sert bir 15-25-35-50 tl rallisi 2- 3,5 sene sürecek bu süre zarfýnda yaþanacak ekgyo rallisi görmeyi de ummuyorum
Dibi görmelidir bu meret
Gyo sektörüne hiç de benzemeyen ticari bir mantýkla düzenlenen bir bilanço varlýk deðerleme sistemi borç alacak ve fk radyosu mevcut ,4 senede 10.000 -20.000 adet konut üretecek gücü olan bir firma aslýnda bu firma !
Konur baþýna 8 milyon tl bile hesaplansa bunun da yarýsýný mal sahibi arsa sahibi benim mantýðý ile sade bir hesaba varýlsa ! varlýklarýn muazzam deðerde olacaðý anlaþýlmaktadýr .
Burdan 100 milyar tl Defter deðerde bir Gyo ortaya çýkmýyor daha büyük bir potansiyel gelecek çýkýyor aslýnda bir dev bu !bu kelepir görünen hisse 1 milyar dolarcýk deðeri pek hak etmiyor da ! peki 28 milyar tl piyasa fiyatý nedir pd dd oraný GYO sektöründe 0,50 pd/dd çok normaldir haktýr !!! bile dense bu þirket ucuz arkadaþ pd dd 1 geçtiðinde bu hisse ayný Akbank gibi 28,76 tl geçecektir !
Güncel pd dd 3-4-5 olmasýnýn gerçek potansiyel varlýk yapýsý arsa konut ve proje ortaklýk yapýsýyla uyumlu olduðunu düþünmüyorum !
Buralar dutluk bunu hepimiz biliyoruz 6,80-6,99 görmeden rahatlamaz endeks devre keserse oralarý net de görecektir ! Ytd kolay gelsin iyi akþamlar
Uzun vadecilerin 50 centi 1 dolarý geçmesi gereken hissesinin adýdýr EKGYO EEEEE KAAA GEEEE YEEEE OOOOO. OOO YEEE
Yer Ýmleri