Satýnda hisse kendine gelsin ama satacakalarini hiç zannetmiyorum. Enflasyonu nasýl baskilayacakalr baþka türlü, faiz artýþý ile enflasyon dengeye gelirse buda.biraz prangalarindan kurtulur ins
Satýnda hisse kendine gelsin ama satacakalarini hiç zannetmiyorum. Enflasyonu nasýl baskilayacakalr baþka türlü, faiz artýþý ile enflasyon dengeye gelirse buda.biraz prangalarindan kurtulur ins
Bu hisse kimin hesabýna çalýþýyor üç gündür Habira düþürüyorlar BOrsa Endekssi %1 Düþüyorsa bu %3
Nasýl Lahana Nasýl Pehriz
her gün yeni deðerleme raporlarý geliyor. geçen yýla göre artýþ bir hayli yüksek.
25/12/2023
Tarihinde :5 Adet Deðerlendirme Raporu Açýkladý Yine Sýfýr
Ýyice Býktýrdý
Son düzenleme : Karaþimþek1; 26-12-2023 saat: 15:19.
Kýymetli EKGYO hissedarlarý, þirketin borsa deðeri yýllardýr gerçek deðerinin çook çok altýnda. Net Aktif deðeri 40-50TL lerde olan hisse borsada 7TL den iþlem görüyor.... Bu rezilliðin Dünyada baþka eþi yok. Bunun sebebi tahtaya hakim olan çete ve iþbirlikçi þirket yönetimi. Yýllardýr türlü manipülasyon ve operasyonla hisseyi helak ettiler ve ediyorlar. Bu rezalete karþý yapýlacak tek þey yatýrýmcýlar olarak sesimizi yükseltmek olacaktýr. Þirketin %50 si Bistte hisse alan yatýrýmcýlar olarak bizlerin. Bu gücü kullanmamýz lazým. Lütfen herkes þirket yönetiminden hesap sorsun. SPK ve BÝST e dilekçe vererek bu rezaletin araþtýrýlmasýný istesin herkes. Özellikle eylül ayýnda yapýlan þaibeli hisse satýþýnýn hesabý sorulsun. Yeterince baský bu çeteyi yola getirecektir inanýn.
Desteklemek amaçlý yazýyorum. 2012 lerde konya ve bunun arasýnda geçiþler yapýyordum. O zaman 100 hisse ile 1 konya alýnýyordu. Þimdi 1000 hisse 1 konya alýyor. Oda konya 10400 den geri geldogi içi![]()
emlak gyo önderliðinde gayrimenkul hisselerinde büyük bir ralli hazýrlýðý olmasý çok olasý.
yeniden deðerlemeler sonrasý bilanço dönemine yakýn dönemde takipte fayda var..
Yer Ýmleri