portföy açýsýndan sngyo benzeri bir durum olma ihtimalinde dahi
özsermaye 60-65 milyar seviyesine ilerler
bu dahi ciddi bir iskontoya iþaret eder.
ciddi potansiyel taþýyan bir hisse gerçekten
haziran beklentim olan 16-17 hedefini aynen koruyorum
portföy açýsýndan sngyo benzeri bir durum olma ihtimalinde dahi
özsermaye 60-65 milyar seviyesine ilerler
bu dahi ciddi bir iskontoya iþaret eder.
ciddi potansiyel taþýyan bir hisse gerçekten
haziran beklentim olan 16-17 hedefini aynen koruyorum
https://www.dunya.com/gundem/kanal-i...-haberi-717988
þöyle bir habere dayanarak hisseye satýþ baskýsý uygulandý.
alakasýz bir konu ama kullandýlar.
takaslara bakýnca ciddi alýmlar ile saðlam yapýsýný koruyor, bilanço beklentisi tam gaz devam þahsi fikrime göre
Borsa açýlýr açýlmaz 26 Kademe düþtü açaba nedeni nedir Bir açýklama gelmedi
Nedeni Belli Oldu
HÝSSE DEÐERLENDÝRMESÝ-Yatýrým Finansman, Emlak Konut GYO'yu model portföyünden çýkardý
26/02/2024 10:31:35
Yatýrým Finansman, mevcut fiyat seviyesinde dengeli bir risk-getiri potansiyeli gördüðü için kar almayý ve Emlak Konut GYO'yu model portföyümüzden çýkarmayý tercih etti.
Yatýrým Finansman yayýnladýðý raporda þu deðerlendirmeyi yaptý:
"Emlak Konut, 2024 yýlýnýn baþýndan bu yana güçlü bir performans sergilemiþ ve BIST100 Endeksi'nin üzerinde bir performans göstermeyi baþarmýþtýr. Güçlü hisse performansýnda, NAV'a yapýlan cazip iskonto ve enflasyon muhasebesinin þirketin özkaynak deðeri üzerindeki olumlu etkisine iliþkin beklentilerin etkili olduðunu düþünüyoruz. Hisse için hedef fiyatýmýz Cuma günkü kapanýþa kýyasla %29 yukarý potansiyel sunan 15,0 TL'de kalmaktadýr. Mevcut fiyat seviyesinde dengeli bir risk-getiri potansiyeli gördüðümüz için kar almayý ve hisseyi model portföyümüzden çýkarmayý tercih ediyoruz."
kallevi marja bak
11,77 den 11,14 bu yahu
63 kademe süfer
Ýþ Yatýrým Emlak Konut GYO için hedef fiyatýný 12,01 TL'den 20,63 TL'ye yükseltti, tavsiyesini ise 'AL' olarak korudu.
Yer Ýmleri