Böyle Adý bir hisse. Olurmmu
Aþaðýlýk
An emiçi yuh olsn yönetenlere kimse yaklaþmasý elindekini de satmasýn güç yetiyorsa beklesiin
Al. Sat tut tavsiyeei deyiildir ben. Yandýmssizler yanasýn
Böyle Adý bir hisse. Olurmmu
Aþaðýlýk
An emiçi yuh olsn yönetenlere kimse yaklaþmasý elindekini de satmasýn güç yetiyorsa beklesiin
Al. Sat tut tavsiyeei deyiildir ben. Yandýmssizler yanasýn
Yakalarsam muck muck
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Buyrun size dolar bazýnda ekgyo
Ülke deprem nedeniyle konut yenileme seferberliði baþlatmýþ
Ama bizim hisse tarihi dibinde neredeyse
Bundan daha iyi fýrsat mý var a dostlar ?
Asla ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Müesses nizamýn en kokuþmuþ ve en adi örnekleri EKGYO yöneticileri ve tahtaya hakim olanlar..... Hýrsýzlýðý bile ayaða düþürdüler.
Ýhlas þirketleriyle hiç bbbbbir farký almadý hatta ondan. Dah Aþadý Adi bir. Hsse
Ýiidarennere YUH DÝYORUM
T.C. Çevre, Þehircilik ve Ýkim Deðiþikliði Bakanlýðý (Altyapý ve Kentsel Dönüþüm Hizmetleri Baþkanlýðý) mülkiyet ve tasarrufundaki Ýstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüþüm Projesi kapsamýnda yer alan 231.136 m2 büyüklüðündeki 1.615 adet baðýmsýz bölüm, toplam 11.514.186.629 TL (KDV Hariç) bedel üzerinden Þirketimizce satýn alýnmasýna iliþkin; Þirketimiz ile T.C. Çevre, Þehircilik ve Ýkim Deðiþikliði Bakanlýðý (Altyapý ve Kentsel Dönüþüm Hizmetleri Baþkanlýðý) arasýnda protokol imzalanmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1286197
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri