Trump:"Enflasyon yok,,faizlerin þiddetle inmesi lazým,Powel ne biçim bir insan,faiz indirmemek için insanýn ekonomiyi bilmemesi lazým".
MB da yarýn faiz kararý verecek,,beklenti 200 puan.
Trump:"Enflasyon yok,,faizlerin þiddetle inmesi lazým,Powel ne biçim bir insan,faiz indirmemek için insanýn ekonomiyi bilmemesi lazým".
MB da yarýn faiz kararý verecek,,beklenti 200 puan.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Bofa sattýðý 32 milyon lotu,dün ve bugün geri aldý.23+7=30,,,,,kaldý 2 milyon lot.
EKGYO yabancý oraný 10 Eylül 2025 % 39,70. 11 Eylül 2025 % 41,43. Fark % 1,73 (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bu danla kent denilen sertifika çýkaranlarýn veemlak konut toki baþkanýný
lanetliyorum
ben 7,59 dan aldým aldýðým günden beri hep aþaðý aþaðý
þimdi 5,94 e düþtü Bunu çýkaranlara Lanet liyorum
14/08/2025 gününden beri 165 Kademe düþtü %23 düþmüþ durumda
Hakmý milletten 21,4 milyar parasýn kasaya Koydular
bunlara inanan % 25 yakýn zara ediyor
5,94 ten Alanlar halk arzdan alanlardan %25 daha fazala serftifika alaçak
Bunun Ýçin yuh olsun
Halka arz hisseleri genelde maalesef düþüyor,,belirli bir düþüþten sonra yeniden yükseliyor,,dip bölgesini iyi takip etmek lazým.
Ekgyo ise 20.64 gördükten sonra 18.86 ya kadar düþerek yeniden alým bölgesine geldi.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Hisse alýrken herþeyde olduðu gibi tok alýcý olmak lazým.Para kolay kazanýlmýyor.
Dava ertelenince %5 yaptý,,,24 ekime kadar borsa 10000-11000 arasý hareket eder diye düþünüyorum.
Bu 1 ayda parayý vurduk vurduk.
Ýþleri erteleyip ekran baþýnda olmak lazým
Fýrsat bu fýrsat.
Ivýr zývýr hisselere gerek yok,,,bist 30 dan þaþmamak lazým.
11.000 e ne kaldý.
Yer Ýmleri