Aslýnda ben yukselisteki eski direnclerini destek yapmasýný bekliyorum.. bir zamlar 10.5 11.00 direnç idi. Bu seviyeleri olasý borsa genel sarsintilarinda görebilir diye dusunuyor, ve fýrsatlarý orada görüyorum.. bir zamanlar 3.60 4.00 aralýðý gibi
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16.50...14....sirali destekler.bu desteklerden 16.50 belki görülebilir ama 14 tl için þimdilik sebep yok...ytd
Sevgili rex, bence de öyle lakin 3.60 , 3.70 lerde aldýðým günü bilirim.. 6.24 destek diye girmiþtim.. 4 altýnda paçal yaptým.. ben herþeyi bekliyorum bu borsadan
Kesinlikle haklýsýn.. o zamanlar ben hisseye 15 TL deðer biciyordum.. ve yeni baþlýyor..
Zaten oralara gelmesi nerdeyse imkansýz. USD bazýnda bile 14 TL denk geliyor.. benim ki ha büyük bir dünya krizi olur da sarkarsa..
Kaçýrýlmayacak yerlerden demek istiyorum..
Bu arada hisseden ev almak amacýyla faizler dusunce 6.29 dan satýp çýktým
6 ay sonra ne var, Þubat mart gibi ... sonrasý zaten bilanço bazlý hareket sonra bedelsiz ve temettü beklenisi olanlar vs.. kýsaca fýrsat bitmez..
Þahsen hep doðru hisseyi buldum ama hic teknik analiz bilgime guvenip sat ala girmedim.. sizi aselsandan biliyorum. Ben bölünmeden once aselsani 15_16 TL civarýnda topladým.. 31 de onu da ev nedeniyle sattým.. o zamanlar da ayný hareketleri yaptý yuzde 10 , 15 aralýðýnda git gel yaptýktan sonra bir anda buraya geldi.. o git gelleri hiç denemedim..
Yer Ýmleri