-

Originally Posted by
el turco
buraya öyle grafikler asarım ki long mu şort mu diye şaşı olursun. ama şimdi adamın gol diyor durumu var.
sanmam ki yarınki durumdan emin olan memlekette 1 tane insan olsun.
Ben eminim
-

Originally Posted by
sindoma53
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
11d
Merkez Bankası Başkanı'nın değişmesi piyasaları nasıl etkiler?
Konuşma balonu Reuters'a konuşan bir fon yöneticisi: â›Uzun ve karanlık bir pazartesi günü olacakâœ
Bunların hepsinin sülalesini sikkkkkkm.
Çok seversiniz ya .
Müjde verilir bu ****** çocuklarına konuşur yersek
Böyle haberler çıkar bunlara konuşur.
Salyası akan KÖPEK ten farkları yok.
Bu yüzden TÜRK ün TÜRK ten başka dostu hiç olmadı.
Bence adam haklı sen kendi aklına kızmalısın sindo... Sana ne demiştim Garan long yazdığın günlerin birinde hatırlıyor musun?
İyi tradersın ama resime fazla yakından bakıyorsun, uzun vade şortlaman lazım vs vs... O garan o yazıyı yazdığımdan veri 2 liradan fazla düştü... Sen bir kere bile şort açmadın...
-

Originally Posted by
baba_baskan
usd değeri şuan 7,50
link nedir
nereden bakabiliriz
-
Forumu gerçeklerden kopmuş görüyorum
-

Originally Posted by
Caho
Bence adam haklı sen kendi aklına kızmalısın sindo... Sana ne demiştim Garan long yazdığın günlerin birinde hatırlıyor musun?
İyi tradersın ama resime fazla yakından bakıyorsun, uzun vade şortlaman lazım vs vs... O garan o yazıyı yazdığımdan veri 2 liradan fazla düştü... Sen bir kere bile şort açmadın...
Sabahı bekle hacı açıklama bir rota henüz yok. Başkan gitti yeni gelen kısa açıklamada değişik birşey demedi..
Sabaha kadar ahali tövbe etsin piyasalara sabaha kadar bir nöbet tutsunlar soğukta ahhahahshs
-

Originally Posted by
Kurt73
link nedir
nereden bakabiliriz
https://m.tr.investing.com/crypto/tether/usdt-try
-

Originally Posted by
Kurt73
link nedir
nereden bakabiliriz
https://www.investing.com/crypto/tether/usdt-try
-
Şahap Kavcıoğlu
@sahapkavcioglu
Türkiye Bankalar Birliği yönetimindeki banka genel müdürlerimizle çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik.
Paydaşlarımıza verdikleri destekler için teşekkür ediyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri