-

Originally Posted by
Caho
Yok artık daha neler.
-

Originally Posted by
Caho
Erken seçim olabilir mi olabilir elbet. Ama YSK nın yaptığı her yıl yapılan rutin bir işlem. Bir önceki yılın iller bazında kesinleşmiş nüfus sayılarına göre illerin çıkaracağı milletvekili sayıları yenilenir. Muhtemelen erken seçim muhabbetleri olduğu için bu yıl dikkat çekti bu işlem. Rutin bir durum.
-
İstanbul yoğun olarak Afgan,Suriyeli, Azeri ve tüm Ortadoğu halklarından göç almasına rağmen 2 yıldır nüfusu azalması ilginç.
-

Originally Posted by
Caho
Adamın argümanlarına cevap dahi verememişsin... Cahil demişsin... Ki adam hali hazırda zaten size cahil demiş
Adamın sorduğu en can alıcı kısmı yeniden sorayım;
Demirtaş yahut hdp eğer mhp akp gibi dönseydi içeride olur muydu? Olmazdı. Peki dik durdu muhalefet etti diye hukuki olmayan yollarla içeride olmasını destekliyor musunuz?
ADAM sormuş, adam olan cevaplardı... Güzel sorular...
sende onun gibi iktidarin hatalari ile HDPKK'''i aklamaya calisiyorsun.....Evet PKK aptallik yapti. Cozum sureci denen o ihanet surecinde Birazda akilli,sinsi ve sabirli olsalardi bu iktidar o bolgenin anahtarini onlara garanti teslim ederdi.
sana tek bir soru.
HDP'in siyasi amac ve hedefleri ile PKK nin siyasi amac ve heddfleri arasinda bir fark midir ?
-

Originally Posted by
Last Trader
berat enerji bakanı
soylu cb yardımcısı
hüseyin aydın hazıne bakanı
lütfü elvan maliye bakanı
olası ama ben halen damadın görev kabül edeceğini düşünmüyorum
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
olası ama ben halen damadın görev kabül edeceğini düşünmüyorum

Bence de..
Ayrıca enerji bakanlığı tenzil-i rütbedir.
-
Sevindiğimiz haber..
Türkiye Varlık Fonu, 2019'da aldığı ve vadesi dolan 1 milyar euroluk sendikasyon kredisini,
1 milyar 250 milyon euro olarak yeniledi....(5 gün önce)
Olumlu diye yazı yazan ekonomistlerin olduğu ülkedeyiz..
-

Originally Posted by
apocalyptica
Dogru diyorsun 1950'den beri ulkeyi sag partiler degil de cehape yonetiyor, hep cehapenin yüzünden, muhalefetteyken ülke idare eden tek parti cehape.
Okuduğunu anlayamama problemi var galiba, CHP başarısız politikalarla yönetime gelemediği için ülkenin bu durumda olduğunu söylüyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri