14.30M2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deðerlemelere baktým ve AFT yerine IKL fonu aldým. AFT deki hisseler eþþek gibi þiþmiþ, dolar bazýnda yüksek getiri getirme ihtimali çok düþük. P/E oranlarý inanýlmaz yüksek. Bunlar bir düþmeye baþlarsa ancak dolar kuru kurtarýr.
Bu sebeple oyumu Ýþ Bankasý Saðlýk Fonundan yana kullandým. IKL fonunu incelemenizi tavsiye ederim. Fon daðýlýmý bence çok baþarýlý önümüzdeki 1-2 sene için.
Aþý ve Ýlaç iþi arttýkça bu fondaki hisseler yürüyebilir. AFT yapacaðýný yaptý ve artýk onun eskisi olacaðýný sanmýyorum. Artýk bence IKL zamaný.
Ne dersiniz?
Paylaþýmlarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Ben inceledim ama IKL nin portföy daðýlýmý sanki daha dengeli.
AFS deki hisselerde iyi ama içinde P/E si çok yüksek olanlar var Moderna gibi. Risk daðýlýmý çok yüksek. Olur da ABD borsalarý çökerse ancak USDTRY nin kazancýna göre hedge edebilir kendisini.
AFS nin hisse oraný çok yüksek. Tabi boða piyasasýnda daha fazla getirir.
Malum þahýs piyasaya suikast yapmasaydý dolar 7 liranýn altýndaydý þu an. AFT'nin esamesi okunmazdý. uzun vadelik bir durum yok yani. AFT'yi þu anda almak da resmen rulet oynamak. dolar yine gevþeyecek nasdak çýkmýþ marsa zaten. AFT bu yýlýn en kötülerinden biri olacak bence.
Saðlýk sektörü fonlarýnýn da bir geleceði yok bence. Virüs mirüs iþleri bu sene biterse yüzüne bakmazlar saðlýðýn. E ne alacaz peki? dönüp dolaþýp yine kürkçü dükkanýna yani oph, nnf, tkf, gmr vs... döneceðiz.
Bu forumun nasd** kelimesine olan alerjisinin sebebini bilen var mý? ana avrat sövsem sansürlenmiyor nasd** diyince auuvvv.
Yer Ýmleri