-

Originally Posted by
zenci42
pazartesi TL niz olsa ne yapardınız?
gezip dolasardim esime bakip isime bakardim
Canlar gider heyyyy
-

Originally Posted by
cerento
Odeo bunu nasil yapiyor tefasta saat.14 te para cikiyor.banka 14.30 dan once cepten hesaba geciyor.
Bunu hicbibanka bana yapmadi.
Finans.fiba.hsbc kac senedir fon alis satis yaptim.
M2007J20CG cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese gunaydin. Ben de bunu yeni fark ettim. Osmanli yatirimda para saat 11.00 gibi gesabinizda oluyor ve dolayisiyla ayni gun Bir daha alim yapmaniza imkan saglaniyor
Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Perşembe günü hiç bi bankada uygun getirili eurobond bulamadığım için dbh, ake, pfe, garantinin eurobond fonundan sepet yaptım.. Cdslere bakamadım.. Yarın için eurobond fonları nasıl getiri verir sizce? Dolar yükseliyor ama cdsler de yükseliyor.
-

Originally Posted by
Mykskstar
Perşembe günü hiç bi bankada uygun getirili eurobond bulamadığım için dbh, ake, pfe, garantinin eurobond fonundan sepet yaptım.. Cdslere bakamadım.. Yarın için eurobond fonları nasıl getiri verir sizce? Dolar yükseliyor ama cdsler de yükseliyor.
CDS'ler düştü bir parça...Kısa vadeli vur kaç yapılabilir belki...Ama ben ikinci bir şok beklemekteyim.
-

Originally Posted by
Magician
CDS'ler düştü bir parça...Kısa vadeli vur kaç yapılabilir belki...Ama ben ikinci bir şok beklemekteyim.
Yani? Eurobond fonları ne olur?
-

Originally Posted by
Mykskstar
Yani? Eurobond fonları ne olur?
Kısa vade olumluyum sadece.
Tabi sonucu bilemem.
-

Originally Posted by
Magician
Kısa vade olumluyum sadece.
Tabi sonucu bilemem.
Sorumu şöyle değiştireyim.. Yarın eurobond fonlarının getirisi eksi yada artı ne olur sizce?
-

Originally Posted by
Mykskstar
Sorumu şöyle değiştireyim.. Yarın eurobond fonlarının getirisi eksi yada artı ne olur sizce?
Bence +, fakat yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri