-

Originally Posted by
cerento
Teşekkür ederim
-

Originally Posted by
Market Soul
Para sattığın gün hesaba geçmiyor mu?
Nasıl öğreneceğiz şimdi?
6 nisan da saat 14:30 da yatacak....
-

Originally Posted by
trust06
şu kriz günlerinde en iyi toparlanan IPB olmuş...
Bende takip ediyorum. Yogun turev kullanan farkli basarili bir fon. Serbest fon gibi yonetiliyor biraz sanki. Portfoyun %30 - 40 ile girmeyi dusundum bi ara fakat turev de terste kalirlarsa eksileri can yakar , ama zaman zaman ciddi miktarda pozitif getiriyor %4 , %7 gibi.

Originally Posted by
zenci42
dün (30,03,2021) AOY satış vermiştim...t+3 olmasına rağmen geri dönüş 6 nisan...bize değilde onlara göre t+3 müş meğerse...bunu da yaşayarak öğrendik...
bilginiz olsun....
Dun oglen 1 den once satis verdiyseniz 2 Nisan saat 14 civari hesabinizda olmasi gerekir diye biliyorum.

Originally Posted by
tradestop
Sn zenci42, Endeks fonları dışında, Hisse yoğun fonlarda böyle bir ayrım yoktur, yıldız, alt ve ana pazardan stratejileri doğrultusunda portföye alabiliyorlar.
Yazdiginiz yazilari imzaniza koymaniz cok iyi olmus. Bu zamana kadar gozumden kacmis, musait bir zamanda inceleyecegim.
Bol kazanclar , saygilar.
-

Originally Posted by
Black Mirror
Dun oglen 1 den once satis verdiyseniz 2 Nisan saat 14 civari hesabinizda olmasi gerekir diye biliyorum.
.
bende öyle hesaplamıştım..ama yurtdışı bayramı nedeniyle sanırsam ziraatyatırım geri dönüşü 6 nisan yapmış...
-
Mevduattan daha iyi getiri için AHU nasıl arkadaşlar bir de bugün alınırsa Stopaj muhafiyeti geçerli olurmu? Ist yada Osl alternatif olarak düşündüm ama siz ne dersiniz??
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Ahu alimi gecti
Ahu 20 gundur iyi getirisinden dolayi
Karaborsada pay yok 10 gundur bir pay alamadim.
Sen hala karar vermedinmi tefas saati bitti. Artik valorsuz banka pff si alabilirsin.
Fiba fil gibi

Originally Posted by
gogoman
Mevduattan daha iyi getiri için AHU nasıl arkadaşlar bir de bugün alınırsa Stopaj muhafiyeti geçerli olurmu? Ist yada Osl alternatif olarak düşündüm ama siz ne dersiniz??
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
cerento
Ahu alimi gecti
Ahu 20 gundur iyi getirisinden dolayi
Karaborsada pay yok 10 gundur bir pay alamadim.
Sen hala karar vermedinmi tefas saati bitti. Artik valorsuz banka pff si alabilirsin.
Fiba fil gibi
M2007J20CG cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Stopaj kesintisi bittimi yoksa uzama ihtimali var mı
-
Arkadasim kararini ver.
Fon alicaksan artik banka pff si harici kalmadi.tefas saati gecti.

Originally Posted by
gogoman
Bu Stopaj kesintisi bittimi yoksa uzama ihtimali var mı
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri