Originally Posted by
Tbey35
Yazdýklarýnýz ile insanlarda öyle bir algý yaratýyorsunuz ki; ben inceleyip en iyisini aldým. Þeklinde kafalarda bir düþünce oluþuyor. Dolaysýyla iarkadaþlarýn portföyünüzü merak etmesi gayet normal. Ama ben eminim ki sizin portföyünüzde olan fonlarýn bir çoðu belki de hepsi arkadaþlarýn portföylerinde vardýr. bu piyasada iyi denilebilecek fonlarýn sayýsý iki elin parmaðýný geçmez. Ki; kriz zamanlarýnda onlar da düþüþten nasibini fazlasýyla alýyor. Burada Hell..... diye bir arkadaþ var. Kendine bu iþe adamýþ bildiði her þeye cevap veriyor. Kendi portföyü de dahil. Bize bilmediðimiz bir þey söyleyin de size teþekkür edelim.
Ne aldýðýnýz tabii ki önemli ama daha önemlisi ne aldýðýnýz deðil ne zaman aldýðýnýzdýr. Sonuçta dolar-altýn, hisse senedi ve faiz den baþka finansal yatýrým yok gibi.. Bu iþte kutsal kase(holy grail) diye bir þey yok. Yatýrým fonlarý da üç aþaðý beþ yukarý bunlarýn etrafýnda yoðunlaþýyor. Hem fonlarda hem de finansal piyasada esas Mesele zamanlama meselesi ve RÝSK YÖNETÝMÝ'dir Bu arada üslubuma laf atan olmuþ. Üslubun caný cehenneme... Çok kibar diye bildiðimiz erkan özün 3 yýldýr tanýtýmýný yaptýðý thodex vardý.. ne oldu? Ülkemizin diþinden týrnaðýndan yapmýþ olduðu 2 milyar dolarlýk birikimi tayland'a uçtuðu iddia ediliyor. Ben ise bu olaydan tam 3 gün önce tüm forumlarda bir tarafýmý yýrttým bu tarz kripto borsalara güvenmeyin diye.. Heee pardon üslup önemliii.. Bana ne ya kimse dostum da deðil kardeþim de. Þunu bilin ki sosyal medyada yazan insanlar dostunuz da deðil kardeþiniz de sallayýn üslubu... damdan düþeni dinleyin hikaye anlataný deðil. Ýster küfür ederek anlatsýn tecrübesini ister amuda kalkarak..
Ben bir finansal piyasa zirvelerdeyken çene mi kaparým olur da birileri etkilenir yazdýklarýmdan zarar görür diye. Geçen de bunu söyledim Borsa zirvelerdeyken forumlarda ve burada hisse yatýrým fonlarý þöyle iyi böyle iyi minvalinde yazýlýyordu ben aðzýma bile almadým. Ben de kazanmýþtým ama olur da o zamanlarda yazarsam birilerinin birikimi zarar görür, incinir diye çekindim...
Mesele üslup falan deðil esas mesele VÝCDAN'dýr
Son düzenleme : vivatrader; 22-04-2021 saat: 14:42.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri