Eskiden 4-5 excell formatý olurdu.
Þimdi fonlara ilgimi azaldý ne olduysa, yeni tablolar, programlar yazýlmýyor.
Tefas mobilde ios 13'te çalýþmayýnca üstüne tüy dikti.
App store'da bin tane þikayet var, lütfedip cevap bile vermemiþler.
Mecbur tek tek kontrol ediyorum hergün.![]()
TGE %1 daha attý.
Hakkýný veremiyor artýk.
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
ÝÞ PORTFÖY SÝBER GÜVENLÝK TEKNOLOJÝLERÝ DEÐÝÞKEN FON-IJZ
"Fon toplam deðerinin asgari %80'i, devamlý olarak, siber güvenlik alanýnda faaliyet gösteren, siber güvenlik teknolojilerinin ve ekosisteminin geliþtirilmesini destekleyen þirketlerin ve siber güvenlik alanýnda faaliyet gösteren þirketlerin hizmet/servis saðlayýcýlarýnýn ihraç ettiði ortaklýk paylarýna, Amerikan Depo Sertifikalarýna, Global Depo Sertifikalarýna, özel sektör borçlanma araçlarýna ve bahsi geçen temaya yatýrým imkaný saðlayan yerli yatýrým fonlarý ile yerli/yabancý borsa yatýrým fonlarýna yatýrýlacaktýr."
Perþembe günü satýþa baþlýyormuþ.
Bunun ilginç tarafý hisse deðil deðiþken fon olmasý.
Bakalým deðiþkenliðin hakkýný verebilecekmi.
%10 stopajý olacak.
Aksine tefas verilerine bakilir ise fonlara yatirim yapanlarin sayisi giderek artiyor
Eskiden TTE fetisleri vardi bir donem NNF furyasi PPZ ciler forum biraz coraklasti
Ben de bu ara TGR ye kafayi taktim az az biriktiyorum uzun vade icin pandemi bitince akar yurur diye [emoji4]
Tematik fonlar degisik donemsel firsatlar sunuyor Isportfoy bu alanda acik ara onde ancak bu siber guvenlik degisken fonun zamanlamasi ne olaki ne ara alsak ne ara satsak kar yapar onu cozemedim [emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Fon daðýlýmýný görmeden bu tür havalý fonlarý almak kumar.
Geçen BlockChain fonu kurmuþ ÝþPortföy. Ay baþýnda daðýlým geldi, adý blockchain ama hepsi Nasdak taki %400 primli AFT ve YAY hisselerinden karma yapmýþ sanki. Ayrýca hisse oraný %75. Geriye kalan TL. Seni neden alayým o zaman. ABD de nasdak daha fazla artacaksa gider AFT veya YAY alýrým. seninle ne iþim olur. Ki Nasdak ta büyük düzeltme olmadan almam o ayrý.
Yani her sakallýyý dedeniz sanmayýn. Fon daðýlýmýna bakýn.
Benim TEMATÝK fonlarda en beðendiðim IKL Ýþ grubunda. Saðlýk sektörü primsiz Nasdaka göre, fonda VIOP var, ayrýca tüm dünya borsalarýna daðýtmýþlar riski, bir de sürekli bazý primli hisseleri deðiþtiriyorlar ki bu da bana fonun aktif yönetildiðini ispatlar. Zaten IKL dýþýnda getirisi düzgün fon yok tematik fonlarýnda. Onu da inþallah bozmazlar.
Yabancý hisse fon iþinde en iyisi AFT YAY AFS ve bir kaç fon var. Diðerleri traþ. Ama bunlarda zaten doydu. Gidip küçük parlayacak bilinmeyen hisseleri arayýp bulmazlarsa büyük hisselerde zaten prim %400 dolar bazýnda doyuma ulaþýldý.
Yer Ýmleri