Merhabalar,
Sn.Yuji'nin stopaj tablosu hala güncel mi?
https://docs.google.com/spreadsheets..._home&ths=true
Borsada bankacýlýk hisselerindeki kýmýldama ve genelde ise düþük hacim vardý. Usdtry satýþý hacmi kadar bist100'e giriþ oluyor. Bu gözlenebiliyor. Borsaya girmek isteyen dövizdeki yerlinin, bir miktar tl talebi kaynaklý satýþý olduðunu düþünüyorum./dxy desteði de var/ Ama genel olarak 8.-8.40 arasý dolarda long pozisyon için bence ciddi kademeli alým fýrsatý yaratýyor. 8.50 desteði teknik destekti, ama 8'ler temel destek, haber, reform vs. gibi çok bariz deðiþiklikler gerek.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Merhaba ,
insanlarýn deðiþken fon almasýnýn ana sebebi deðiþtirebilmesi idi. Burada ,hisse senedi oranýný "piyasa yükselecek" beklentisi içerisinde azaltmýyorlar sanýrým. Bir açýklama veya bilgilendirme de yok sanýrým. Ben hisse arttýr azalt , gir çýk yapmamak için deðiþken fon aldým ama DEÐÝÞMEDÝ.
dovýz bozup 2.el ve sýfýr araç alýmý yogun.
Dolar/TL görüþlerine katýlýyorum sn hellistheothers.
Temel tarafta, rezerv durumu, turizm/imalat gelirleri, salgýnýn durumu, Abd faizlerinin daha da yukarý gitme ihtimali, yurt içi/yurt dýþý siyasi geliþmeler vs. hala kýrýlganlýkta masada duran meseleler.
Teknik taraftada 8 psikolojik seviyesi, 50 günlük üssel ortalama 8,30 ve özellikle 200 günlük üssel hareketli ortalama 7,76(hergün yükselmeye devam ediyor.) ciddi destek seviyeleri.
Saygýlar.
Beni araç niye satýlmýyor o zaman
Mi 9T Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri