Bir serbest fonun dağılım raporunu incelemek için KAP dan inceleme yaptım. Ancak portföy dağılım raporunun daha önce de yayımlanmadığını gördüm. Serbest fonların, TEFAS fonları gibi portföy dağılım raporu yayımlama zorunluluğu yok mudur?
Bir serbest fonun dağılım raporunu incelemek için KAP dan inceleme yaptım. Ancak portföy dağılım raporunun daha önce de yayımlanmadığını gördüm. Serbest fonların, TEFAS fonları gibi portföy dağılım raporu yayımlama zorunluluğu yok mudur?
FYA fonunu alabilen var mi aramizda? Benim portfoyun bir kismi da İŞ yatirimda ve oradan alabileceğim söylendi ama maalesef alinamiyor. Aramizda bu fonu alabilen arkadasimiz var midir? Varsa İstanbul Portfoyde hesabimiz olmadan nasil alabiliriz? İstanbul portfoyun bence en güzel fonu bu.
Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzahnamesini incelediğimde satış kanalı sadece İstanbul Portföy olarak görünüyor. Ancak, iyigelir.net YouTube kanalında portföyün yöneticileri, nitelikli yatırımcı olmak şartıyla İş portföyden alt limit olmadan alınabildiğini, kendilerinden alınır ise alt limitin 250K olduğunu belirttiler. Bende sizin gibi düşünüp İş Portföyden almayı düşünüyordum.
İstanbul portföy ise hesap açma minimum limitini 1 milyon TL olarak belirlemiş. Yayında, çok net bir şekilde İş Portföyden alınabildiğini söylemişlerdi.
6.6. Alım Satıma Aracılık Eden Kuruluşlar ve Alım Satım Yerleri:
Katılma paylarının alım ve satımı kurucu tarafından yapılacaktır.
Son düzenleme : ozdess; 14-06-2021 saat: 00:45.
Teşekkür ederim sayin Özdess, ben de o programi izledim ve Alkim bey açikça alinabileceğini söyledi. Belki de İstanbul Portfoyu arayip bu konuyu Alkim bey ile konuşmak lazim. Yaptiğiniz açıklama için tekrar tesekkur ederim sayin Özdess.
Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri