OPI kap a 4 agustos tarihinde haziran dagilim raporunu gondermis halbuki temmuz dagilim raporunu gondermeleri gerekliydi. Umarim farkina varirlar ceza yemezler.
Ipb bugunde hayal kirikligi yaratti. Elbet bir gun o turev tutacak umuyorum. Hisseleri guzel aslinda,begeniyorum. Napalim , beklemeye devam
Rpd ise mucizeler yaratmaya devam ediyor. Tcd fonu eski genel muduru Kubilay Ozalp beyin marifeti olsa gerek diye dusunuyorum. Takip etmeye devam , henuz yeni bir fon sayilir.
rpd benim de takibimde ama kap sayfasý ýssýz çöl gibi, çoðu bölüm boþ, aslýnda ceza yemelerine bile sebep olabilecek kadar bilgi eksik..web sitelerinde desen bu fondan bahsetmemiþler bile. risk puaný kaç hiçbir yerde göremiyorsun. haliyle insan çekiniyor. aðustos portföy daðýlýmý pazartesi yayýnlanýr sanýrým bi bakmak lazým.
dolarý kendi ellerimizle tekrardan 8,58 üzerine oturtmayý baþardýk hamdolsun. yani 9,30'lara giden yola teknik olarak girdik tekrar tekrar hamdolsun. gelecek aydan itibaren resmi olarak ta negatif faiz uygulamasýna geçileceði ve asla ve her ne pahasýna olursa olsun faiz artýrmayacaðýmýzýn sinyaliyle ve ateþiyle dolar tekrardan bizleri yakmaya baþlayacak gibi duruyor. tabi ki bu durumda borsada yakalanan yükseliþ te olumsuz etkilebilir, dikkat etmek lazým. aslýnda denecek tek þey var, o da Allah yardýmcýmýz olsun.
Sadece yeni halka arz olan 2 adet hisseyle yola devam ediyor görünüyor ancak oran düþük. Aðýrlýk %50 Viop yatýrýmý görünüyor. Aslýnda benim isteyip de tecrübesizlikten cesaret edemediðim yapýyorlar. O yüzden sýcak baktýðým bir fon. 😉Portföyümün %8'ini yatýrdým þimdilik. Duruma göre arttýrýp azaltmaya karar vereceðim.
Þu gbç'ye fena saplandýk, o da altýn ve gümüþe. Altýn da gümüþ de bugün fena düþtü tdi rakamlarý sonrasý. Satsan dip rakamlarda satýlmaz, öte yandan dibin dibi vardýr. Bu iki deðersiz metal sanki bir daha hiç yükselmez gibi geliyor bana þimdi, bir de tahvil alýmlarý sonlanýrsa yýl sonuna doðru bilemiyorum...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri