Doðru tespit. Ýþler iyiyken vaatler boldur. Önemli olan orta ve uzun vade performans. Ama iletiþim konusu sýkýntýlý.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doðru tespit. Ýþler iyiyken vaatler boldur. Önemli olan orta ve uzun vade performans. Ama iletiþim konusu sýkýntýlý.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýlgilenenler için iletiþim kurduðum temsilcinin bilgilerini de paylaþayým..
Tuðçen Akar
Sales and Marketing | Vice President
RE-PIE Portföy Yönetimi A.Þ
T +90 212 286 30 52
M +90 531 990 91 45
F +90 212 286 30 53
[email protected]
Hayýrlisi olsun sayýn Hellistheothers. Bu forumda sizden çok þey öðrendik. Hem Hsyf fonlarý hem de döviz tarafýndanki kötü performans konusunda kesinlikle haklýsýnýz. Ben çoðundan çýktým ama maalesef MAC, NNF, RBH gibi fonlardaki zarardan bir türlü kurtulamadiðim için onlarý daha satmadim. Döviz tarafýndan ise KUB, TFF ve GBG tarafý sakin ama en azýndan zarar da deðiller, onlarý tutmaya devam ediyorum.TL tarafýndan ise IIS ve GZM gibi serbest fonlardayim ve þu ana kadar ikisinin de performansindan memnunum.
M2006C3MG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
syn hellistheothers;
ne tür bir yatýrým planýnýz var. Malum bizde durum pek parlak deðildi Son 6 aydýr.
Merhaba tekrar, bir iki deðerli arkadaþ sormuþ. Þu aþamada bir özel sektör tahvil fonu ( osd vs. gibi )ya da ppf'de ( ppz vs.) bekleyip bu son 6 aylýk hsyf'lerin endekse göre relatif baþarýsýzlýðýn geçici mi olup olmadýðýný yýl sonuna kadar görmek istiyorum.
Konjünktürel ise ve deðiþirse tekrar alacaðým.
Yok eðer deðiþmez ise, *2 ya da *3 gibi cüzi kaldýraç ayarlayarak ( likidite olmasý pratikte oldukça zor olacak kadar düþük oranla) uzun süreli viop dolar long kontratlarý taþýyacaðým. En azýndan dolar getirisinin yýllýk 2-3 misli olursa, bir katý enflasyona gider, bir katý da reel getiri olur.
Herkese bol kazançlar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Asýl arayýp sorulmasý gereken ipb baþarýsýzlýðý nedeniyle istanbul portföy.
Yer Ýmleri