Mb kur %-2.86 dovize duyarli fonlar bu sabah verdigini geri alir yarin sabah
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Mb kur %-2.86 dovize duyarli fonlar bu sabah verdigini geri alir yarin sabah
Yatýrým yaparken kararsýz kalmak insaný allak bullak ediyor. Þu an için iyi olan ne gibi görünüyor sorusu kararsýzlýðýn çözümü olabilir ?
Hareketsiz kalmak en iyisi olabilir...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su an asiri bir risk istahiniz yok ise elinizde TL ile kaldiysaniz PPF mecburen Bist bile yurudu, doviz ve gram bugun biraz saldi daha da gevseme olursa alim firsatidir ikisinde de ivme hala yukari gosteriyor.
Diger taraflarda da mecburen duzeltmeleri bekleyeceksiniz sonra kademe kademe alim en dogrusu obur turlu illa parayi bir yere baglayayim yatirimi zar atma oluyor genelde de sonu husran
ben aylýk bazda baþarýsýz gördüðüm fonu terkediyorum ipb örnek, aylýk bazda baþarýlý olana ay sonunda %10-20 portföy ekleme yapýyorum örnek rpd. izlediðim ija ve mjb de bir ayýný doldursun alýrýz %10'ar pay. sonuçta bir yere kaçmýyor baþarýlýysa 1 ay sonra da baþarýlý olur, 1 yýl sonra da baþarýlý olur. þimdilik kazandýran bi taktik oldu bakalým. bence deðiþken fonda dip aramak mantýksýz, dip arama iþi fon yöneticisine ait. sonuçta profesyonel deðiliz nasýlki doktorun iþini evde kendimiz çözmeye çalýþýrsak bela oluyor ayný gözle bakmak lazým.
Son düzenleme : friendly_1980; 26-10-2021 saat: 18:32.
Aslýnda myfinans öncülük etse
Buradaki forumdaþlar için deðiþken bir fon kurdursak. Ayrýntýlý tartýþýr,belirleriz
Yer Ýmleri