-
inveo, garanti bankasi yazilimi ile alinamiyor
biliyor muydunuz
MT ye bunu soyleyecek bir dostumuz varsa bilgi gecebilir mi acaba

Originally Posted by
Kullanici41
Ija %+0.50
-
Bu fon sepetleri zaten kullanilan fon lari sepet yapiyor degil mi dostlar
demek ki sepette iyi mal var ondan dir...
Ay bitince aciklama gecerler gorebiliriz

Originally Posted by
Dali45
Merhaba herkese, Mükafat birinci fon sepetinin olayı ne hakikaten. Portföyü de göremiyoruz. Gerçi son on gündür herşey yükseldiği için %10 yükselmesi normal, izleyip görelim bakalım normal zamanda getirisi nasıl olacak
-
TZV, 0.0533 getirdi

Originally Posted by
dell14
bugun kvba lar iyi getirir sanırım ,bakabilen varmı ?
-

Originally Posted by
servetbey
TZV, 0.0533 getirdi
O dünkü yani bu sabah tefasta görülen fiyat.
Bugün 2 yıllık faizler yükseldi.KVBA getirileri düşük olacak.
Zaten TZV'de 0,038 getirdi.
-
Arkadaşlar yarın tam gün olmasına rağmen https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/kurlar_tr.html niye ekim ayının 27 si yok. Yani yarın merkez bankası kur fiyatı açıklamayacak anlıyorum. Ekim 28 yarım gün değil mi? Benim atladığım bir şey mi var?
-

Originally Posted by
Byccx
Aslında myfinans öncülük etse
Buradaki forumdaşlar için değişken bir fon kurdursak. Ayrıntılı tartışır,belirleriz
O konuyu eskiden çok tartıştık.
Böyle bir araya gelebilecek olanlar varsa özel serbest fon kurdurabilirler Değişken değilde özel serbest fon olması daha iyi olur.
Ama geçmişteki bu girişimler hemen fikir ihtilafları ile dağılmak zorunda kaldı.
Yani olmuyor maalesef.
-

Originally Posted by
Tbey35
Arkadaşlar yarın tam gün olmasına rağmen
https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/kurlar_tr.html niye ekim ayının 27 si yok. Yani yarın merkez bankası kur fiyatı açıklamayacak anlıyorum. Ekim 28 yarım gün değil mi? Benim atladığım bir şey mi var?
27 gelmediki daha.O yüzden yok.
Yarın açıklayacak, ertesi gün yok.
-
TDG fonu karsilastirme olcutu %40 Bloomberg Endüstriyel Metaller Endeksi + %40 Bloomberg Enerji Endeksi + %15 Bloomberg Değerli Metaller Endeksi + %5 BIST-KYD Repo Brüt olarak belirtilmis. Simdi bu durumda bu fon dolar tl hareketinden etkilenmez denebilir mi ?( ama bir yandan fonun adi yabanci byf.....)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri