-

Originally Posted by
servetbey
tefas ta belirlediginiz donemlere atifta olmasi icin fon karsilastirma yaparak kendi yatirim fonunuzu bulabilirsiniz,
sepet yapmayi da onerebilirim size
Teşekkür ederim üstadım, dediğiniz tür cambazlıklar yaparak bir şeyler yapmaya çalışacağız, artık bu yaştan sonra galerici veya müteahhit olamayacağıma göre
-
Ist mi( valörsüz, istanbul portföy)
Nzh mi( 1 gün valör, neo portföy? Pek duymadık)
Sizce hangisi?
-
rpd %40'a çıkardım bugün. ija %10 ilk alım yaptım, osd %25, nzh %25 kaldı. bakalım görelim nolucak..gelecek ay başı tekrar değerlendiririz. ne kadar ekmek o kadar köfte tekniği bundan böyle karate yaparken: )
-
tcd ıyici suyu cıktı ,terkeden de yok bakıyorumda
-

Originally Posted by
dell14
tcd ıyici suyu cıktı ,terkeden de yok bakıyorumda
Saat 10 itibari ile terk ettim. Aynı zamanda IJA yıda gönderdim
-
Ben fon yatirim ile faturalari odesem kafi, biraz da parayi koruyabilmek amacindayim...

Originally Posted by
spektrum
Teşekkür ederim üstadım, dediğiniz tür cambazlıklar yaparak bir şeyler yapmaya çalışacağız, artık bu yaştan sonra galerici veya müteahhit olamayacağıma göre
-
Bugunku gunluk getirilerde IST daha iyi gorunuyor ama belirli tarihler arasi karsilastirmayi sizin yapmaniz daha iyi olur..

Originally Posted by
YapraksızYonca
Ist mi( valörsüz, istanbul portföy)
Nzh mi( 1 gün valör, neo portföy? Pek duymadık)
Sizce hangisi?
-

Originally Posted by
servetbey
Bugunku gunluk getirilerde IST daha iyi gorunuyor ama belirli tarihler arasi karsilastirmayi sizin yapmaniz daha iyi olur..
ist, nzh, osd yapip 1- 2 hafta kadar takip etmeye karar verdim, sonrasinda sona kalani diger 2sine dagitacagim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri