Originally Posted by
Lucky Player
isse yöðün fönlar ile , içinde yöðün bi þekilde muntazanam sürekli fazla aðýrlýk düþürmeden isse taþýyan deðiþken fönlarýn cazibesi , daha aktif olan yeni fönlarýn civcivlenmesi sebebi ile benim için pek bir azaldý. Yani bugün dört yapraklý yonca babavanga'nýn agresif tag heuer fönü varken , inliyo portföyün atak kobra ijlali varken , ne bileyim refiye'nin rapdiyesi varken , sonracýma temmuz ayý itibari ile bi tuhaflaþan fazla indi bindi yapmaya baþlasa da gene de uzun vade için temkinli olmak kaydý ile !! sabýrlý olunmasý gerektiðini içselleþtirdiðim taþý topraðý altýn istanbul'un ipanemasý varken....bana bunlarla gel ... yani hantal yönetilen fönlardan cýzlamý çiziyorum... niye peki ? çünkü hýz , anýnda tepki ve deðiþen þartlara uyum zamanlarýndayýz da ondan... eskiden 55 yaþýnda bir kadýn hýrkasýný giyer emekli modunda evde kadife koltuðunda oturur , mutfaktaki yemeðin piþmesini beklerken , sokaktan gelen geçeni izlerdi. hah iþte þimdi artýk o kadýn , bacaklarý yýrtýk jean pantolon bi tshirtle ekim ortasýnda bodrumda sahilde instadan kollarý omuzu dövmeli fotosunu atarken altýný da hastaglerle dolu , kiþisel geliþim zýrvalýðý mesajla süslüyor ... kendini sev , kendine iyi bak , harekete geç , saðlýklý yaþa , enerji al hayattan falan .... dinamik zamandayýz enjoy loose yourself to dance yani ...
Yer Ýmleri