Originally Posted by
Tbey35
Hamza, ilk önce yazdýklarýný anlamak için mütercim bir tercümana ihtiyaç var. Aslýnda istediðin zaman gayet düzgün yazabiliyorsun. Bu alýþkanlýk ya da inat neden? Zikrettiðin bu fonlarýn isinlerinde atak ya da agresif yazýyor da yönetimleri de isimleri gibi agresif mi? Bu sonuca nasýl vardýn? Bizi aydýnlatýrsan sevinirim.
yazýda sahilde '' instadan '' derken instagramý kastettim , orasý biraz kafa karýþtýrýcý olmuþ. insta = instagram . bi dahakine dikkat ederim. not alýndý.
O fonlarýn isimlerinde atak , agresif yazmasý öyle rastgele ben dedim oldu ile olmaz. Fonlar kurulurken ya da kurulduktan sonra stratejilerinde bir deðÝþikliðe gittÝklerinde isim de deðiþtirmek isterlerse veya baþka bir sebepten yeni bir isim almak isterlerse falan filan SPK - ý sani hazretlerinin onayýndan geçerler. SPK ý sani hazretlerinin huzurunda sorgu suale çekilirler niye bu ismi koyuyorsun amaç ne ? Sonra SPK - ý sani hazretleri onay verirse o ismi kullanabilirler. Bu birinci çinko yanýt. Daha dur üçüncü çinko ile tombala var sýrada.... arada da adriano celentano dinliyorum haaa... Bir föna yatýrým yapmadan önce iyicene onu çeþitli kanallardan mýncýklarsýn. Ýzahatnamesini güzelcene kurcalarsýn , fön yönetimi ile çeþitli kanallardan iletiþime geçersin iki yol muhabbet edersin , hele üst düzey istihbaratçýlarýn kullandýðý teknikleri biliyorsan fonla ilgili konuþtuðun kiþinin ruhu duymadan bir iki cümle ses tonu soru ile onun kiþiliði hakkýnda da bilgi sahibi olacak þekilde emersin düþüncelerini sonracýma fonu yönetecek olanlarýn peþine dedektif takar izlersin nasýl insanlar alýþkanlýklarý ne falan yok ohaaa o kadar da deðil tabii , sonracýma fonla ilgili basýn yayýn organýnda sosyal medyada falan çýkan yayýn varsa onlarý kurcalarsýn. Bu ikinci çinko ... Hangi portföy yönetim þirketi yav biz fonun ismini þöyle koyalým makyaj yapalým da içeriði aslýnda farklý þekilde yönetilsin der ? doðan görünümlü þahin mi bu ? Koskoca portföy yönetim þirketi böyle bir manyaklýk yapar mý , yapabilir mi ? Ha þimdi diyeceksin ki eee tacirler portföyün TCD deðiþkeninde deðiþken yazýyor fakat hep hisse taþýyor , bence deme çünkü ikisi farklý þey. Þimdi biri agresif deðiþken demiþ diðeri atak deðiþken yani bir mesaj veriyor yatýrýmcýya. Sadece isme bakýp yatýrým yapýlmayacaðýna göre dönüyoruz birinci çinko ile ikinci çinkodaki yazdýklarýma... Bu da üçüncü çinko. Þimdi tombala diyeceðiz ; bana bunu yazmadan önce niye gidip güzelcene araþtýrma yapmýyorsun ? Yatýrým iþi ultra dikkat özen gerektiren bir süreçtir. Þimdi bu yazdýklarýmý anladýn da yeterli mi oldu yooo hayýr olmamalý . Çünkü anlamak asla yetmez , anlamlandýrmak da gerekir. Anlamak ve anlamlandýrmak birlikte olursa bir deðer ifade eder. Onun için de gerçeðe ulaþmak gerekir , gerçeðe ulaþýrken de doðru süreç izlenir.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri