-
ppf fonlarıyla ilgili bir sorum olacaktı. Diğer başlıkta fonların günlük getirisi yayınlanıyor. Bu günlük getiriyi 365 le çarpsak o günkü yıllık getiriyi mi buluruz. Eğer böyleyse net mi brüt mü oluyor getiri?
-
EIB fonu sanırım para piyasası fonları göre daha iyi bir seçenek. PPZ vardı. Sattım ve EUB aldım, çok mutluyum. EIB sabit değil. Fakat, sabit gibi değişken fon. Sanırım, iyi yönetiliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
mevduat ustu fonlar 20% civari getiriyor . risk almak şart yada % 30 getiri en az kovalanmali,nzh lardan kademeli cikis yapiyorum
-

Originally Posted by
friendly_1980
allahtan türkiye 5 ve 10 yıllık tahvillerde büyük hareket olmadı. yarın fena dayak yeriz baf'lardan diyordum. gerçi daha belli olmaz artçı şoklar gelebilir. moraller bozuk bir grup delinin elinden paralarımız yağ gibi eriyip gidiyor baf bu kaybın nesini kurtaracaksa sanki..
Merhaba baf ne demek oluyor, geriden okuyorum da...
-

Originally Posted by
dell14
mevduat ustu fonlar 20% civari getiriyor . risk almak şart yada % 30 getiri en az kovalanmali,nzh lardan kademeli cikis yapiyorum
Peki NZH ,OED yerine değişken fonları mi tercih etmeliyiz? Düşünceniz nedir ben %50RPD %50NZH deyim
-
Bütün Şiir severleri Kanalımıza bekleriz.
Turgut Uyar / Göğe Bakma Durağı
https://youtu.be/Qx_rQLfHmPM
-

Originally Posted by
Lemon
Bir plaza Türkçesi vardı birde yukarıdaki hasıl oldu. Yukarıda ki mesajlarda yer alan anlaşılmayan kelimeler nerede kimler tarafından konuşuluyor.
Battaniye pike kısmı anlaşılır ama o konuda hakkını yememek gerek.
Ben de anlamıyorum bu kişiyi...
-

Originally Posted by
Econfin
Merhaba baf ne demek oluyor, geriden okuyorum da...
Borçlanma araçları fonu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri