Yarin belli olucak bakalim ne cevap vericekler
Bana bu fibabankta bu ücuncu sefer oluyor.bide uc gunluk zararimizi karsilanmiyor
M2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin belli olucak bakalim ne cevap vericekler
Bana bu fibabankta bu ücuncu sefer oluyor.bide uc gunluk zararimizi karsilanmiyor
M2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen katýlýyorum. evet hükümet lirayý kendi eliyle katledince rpd efendi 3 aylýk bazda dövizin %5 gerisinde kaldý ama dövize ve borsaya kar realizasyonu geldiðinde gerçek avantajý ortaya çýkacak. döviz hayatta düþmez diyen gidip direk zpf alsýn. borsa hayatta düþmez diyen direk gmr tcd oph alsýn. yok onlar gibi düþmesin ama onlar gibi kazandýrsýn diyorsanýz dünyada öyle yatýrým aracý yokki. yatýrým fonumda þahsen macera istemiyorum, þuan rpd payýmý sürekli artýrýyorum, ben asýl aylýk getirisi eksiye geçtiði an kaçarým, beni 2 ay sonra ne getirecekmiþ hiç ilgilendirmiyor, heleki dövizin ve dünya borsalarýnýn artýk balonu bile geçip zepline döndüðü bir uçurumun kenarýndayken.
Ýstanbul Portföy Yönetimi A.Þ.’nin (Þirket) ortaklýk yapýsýndaki deðiþikliðe izin verilmesi talebi olumlu karþýlanmýþ olup, Global Yatýrým Holding A.Þ. payý GYH Danýþmanlýk ve Yönetim Hizmetleri A.Þ.ne devredilmiþ.
Mevcut hükümetin faiz politikalarýný nihayete erdireceði yeni yýla kadar yabancý fonlarda kalýp, her yerde bahsedilen Türkiye olarak son 20 yýlýn finansal olarak en kara kýþýný geçirdikten sonra mevcut ekonomik þartlardan dolayý seçimlerin daha çok gündeme gelmeye baþlayacaðý, yabancýlarýn giriþe baþlayacaðýný düþündüðüm yeni yýlla birlikte tekrar BIST'e dönmeyi düþünüyorum.
Yer Ýmleri