-
borsanın lokomotifi için hisse alım kararı verilmiş... hisse tavan yapmış... burada tek satır bir şey konuşulmamış... enteresan... burası başka bir alemde galiba...
-

Originally Posted by
istanbullu1963
borsanın lokomotifi için hisse alım kararı verilmiş... hisse tavan yapmış... burada tek satır bir şey konuşulmamış... enteresan... burası başka bir alemde galiba...
Hisse ve hisse fonlari tarafinda guzel bir getiri söz konusu.
Konuşup da buyusu kacmasin 
Saygilar.
-

Originally Posted by
tradestop
Deneme amaçlı fonlara mkk üzerinden koyduğum, ve cuma günü kaldırdığım blokaj ziraat bankasından henüz kalkmadı, ilginç olarak mkk'da da ilgili fon varlıklarım arasında gözükmüyor, mkk yatırımcı sitesinde, Tasarruf hakkı bulunmayan kıymetler kısmında, "Kıymet rehne verilmiştir." şeklinde duruyor. 1-2 gün daha bekleyip değişmezse, şubedeki müşteri temsilcimle görüşeceğim.
Fonlara blokaj koyma konusunu merak eden ve özellikle kısa vade fon al sat yapanların dikkatine.
Peki fonları acil olarak satmak istesen ne olacaktı? Bir de işin bu yönü var.
-

Originally Posted by
servetbey
kalani beklet iptal et yada tumunu iptal et secenegi etkilemistir diye dusundum ama sizin seceneklerde ya bu yok yada gozden kacmis olabilir mi
" Talimatları iptal et", " Bekleyen Emirler " v.s tabii ki var. Ama ben kullanmadım
-
Son Ekim ayı dağılımlarına göre tahmini getiriler
NNF 2,78
OPH 2,62
MAC 4,22
AHI 4,02
OPB tahmini 1,20 (hisse tarafından 0,85)
-

Originally Posted by
Tbey35
Peki fonları acil olarak satmak istesen ne olacaktı? Bir de işin bu yönü var.
Bende deneme maksatlı yapmıştım, ama anladığım mkk blokaj çözme sistemi (güncelleme, eşleştirme vs), aracı kurumlarla pek verimli çalışmıyor.
-
konu basligi yatirim fonlari...

Originally Posted by
istanbullu1963
-
Bizimkinden illa birisi secilmesi gerekiyor.
Sizin firma ile ilgili bir sikinti var sanirim. Degistirin, parayi havale edin baska hesabiniza onlar utansin bence...
kendi hatalari ile kaybettiler iste, bu kadar basit..

Originally Posted by
Tbey35
" Talimatları iptal et", " Bekleyen Emirler " v.s tabii ki var. Ama ben kullanmadım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri