-

Originally Posted by
ersunan
herkes aynı durumda sanırım ne alacağımızı şaşırdık, ekranı açtım ppf bozdurdum ama ne alacağımı bilemedim her şey bu kadar yükselmişken cesaret edemedim sonra tekrar ppf aldım, gerçi her gün keşke dün alsaydım diyorum orası da ayrı.

aynı durumdayım
kalan tl leri nereye sokacağıma karar veremedim
-

Originally Posted by
yuji
aynı durumdayım

Sizin gibi tecrübeli arkadaşlara tavsiye haddime değil , nacizane önerim ; döviz bazlı fonlardan artık kaçmak gerek. Bu cumaya kadar ne olacaksa olur diye düşünüyorum. Sonra canlar yanabilir. Bu nedenle TE4, YFV , PDD gibi fonlar az ama garantili getiri sayılabilir.
-

Originally Posted by
ressam
Sizin gibi tecrübeli arkadaşlara tavsiye haddime değil , nacizane önerim ; döviz bazlı fonlardan artık kaçmak gerek. Bu cumaya kadar ne olacaksa olur diye düşünüyorum. Sonra canlar yanabilir. Bu nedenle TE4, YFV , PDD gibi fonlar az ama garantili getiri sayılabilir.
Niye kaçmalı? Doların burdan aşağı şelale mi olacağını düşünüyorsunuz mesela? Kendi ağzıyla doları sürekli yükselteceğini söyleyen bir diktatör varken neden döviz bazlı fonlardan kaçmalıyız?
-

Originally Posted by
cerento
Biraz kub ve kıs alabilirdin dovizden dolayi bugun kub ve kís aldim
M2007J20CG cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimi ne gelirse aldım. Ne aldığımı bile bilmiyorum. Şaşkınlıktan
-
15 Temmuz'da Türkiye'ye darbe yapma çalıştı dedikleri Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırım yapacakmış
https://twitter.com/TurkishFacts4U/s...34152694255620
-
Bu ülkede döviz varliklarin trade'e konu olmamasi ve hep elde tutulmasi gerektigi bence gayet iyi anlasilmistir.
Saygilar.
-
Merkez kur % 8.81
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
yuji
aynı durumdayım

riski düşük ama ppf den yüksek getiren fon mu almalı yoksa biraz riske girip gerekirse kademeli alım mı yapmalı.
herkesin kafası karışık önümüzü göremiyoruz maalesef.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri