-

Originally Posted by
Nida
Şahsen Aralık ayı MB duyurusuna kadar daha önce burada paylaşmış olduğum portföyümdeki gibi yabancı fonlarda kalmayı düşünüyorum ancak Aralık'ta tekrar bir faiz indirimi olacağını düşünmüyorum şahsen, hatta sürpriz yapıp bir miktar arttırabilirler bile. Yabancı fonlarda da Gıda, Emtia, Yarı iletken, Petrol (şu aralar düşüş bekleniyor gerçi), Kıymetli madenler (özellikle Gümüş) gibi tematik fonlar alınabilir ki global borsa çöküşlerinde temalarından dolayı bir miktar ayrışabilirler.
Teşekkür ederim.
-
opb +2.67 ise oph +5 yapmıştır herhalde :D
-
Nnf 1.97
Oph 3.1
Gmr 0.36
Eib 0.66
-

Originally Posted by
dell14
AHH tefas da goremedim , hangi fondur
AHH serbest fon, TEFAS'ta işlem görmez. Zaten topu topu 14 kişiyiz fonun içerisinde ve biri de benim 
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Byccx
Aman Eral beyin alakası yok ki bu fonla. Eral bey INVEO portföy çalışanı ve sorumlu olduğu fon da GPG
-

Originally Posted by
supremegod
Aman Eral beyin alakası yok ki bu fonla. Eral bey INVEO portföy çalışanı ve sorumlu olduğu fon da GPG
karıştırmışım özür dilerim
-

Originally Posted by
Lucky Player
krf neyse de bende KRC de var krf ın yanının... yarın ne açıklayacak bakalım . NZH , OSD nin yanında riski dağıtmak içün zamanında eklemiştik... son zamanlarsa volatilitesi uçtu krc nin feci....
osd yine insaflı, nzh de sorun yok ama krc yine berbat %-4,89 nedir yahu, elimdeki miktarı yüksek olunca diğerlerinin getirisini sıfırlıyor her seferinde, nasıl kurtulacağım bundan anlamadım.
-
OPB 2.67, OPL +4.30 nedir ya coşmuş. Nasıl bir işlem yaptılar öyle
IJA dünün kaybedeni kesinlikle. %53 viop %35 hisse taşıyıp da +1 getirmek büyük fiyasko.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri