bende bir miktar aldým ,alýnmýþ alýnmýþtýr kanýmca ,alýnmayýp ppf de kalsa getiris belli zaten
bende bir miktar aldým ,alýnmýþ alýnmýþtýr kanýmca ,alýnmayýp ppf de kalsa getiris belli zaten
Usd 6-7 tl deyken topladigim kub, gbg gibi fonlara erken secim olmadan satis vermem.Irrasyonelligi hafife almayin.
Saygilar.
Tradingview ya da investing, dolar grafiðini saatlik yapýp, 10-11-12-13 saatlik açýlýþ deðerleri ile 14-15in de tahminini alarak günlük ortalamayý bulabilirsiniz.
Alým ve satýmlarýmda dikkat ediyorum ama yarýn ne olacaðýný bilemiyoruz. 20 kuruþun hesabýyla 1 TL kaçýrmak da var.
Dün yaptýðým alým kadar GBC satarak altýnýn düþüþünü çýkaracaktým ama düþüþe güvenmedim, 3 gün valör ve tatil günleri olmasý vazgeçirdi. Aralýk faiz indirimi vb…
Son 3 aylýk fon getirileri hem grafiksel hem de tablo halinde burada; https://docs.google.com/spreadsheets...f=true&sd=true
Dosyayý bilgisayarýnýza indiriip kullanabilirsiniz
Selamlar sayýn Yuji. Bu fon TEFAS'ta iþlem gören bir fon deðil ve fona ait bilgilere de fonbul.com sitesinden bakabilirsiniz. Benim halk yatýrýmda hesabým olduðu için fonbul.com sitesini ücretsiz bir biçimde kullanýyorum ve bu fonu oradan takip ediyorum.
M2006C3MG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri