Ben de ayný þeyi düþüyorum, borsa aralýksýz çýkýnca cesaret edip hisse yoðun fonlara giremedim ama içinde hisse olan deðiþkenlere biraz yüklü girdim, yabancý hisse fonlara temkinli de olsa girdim ama orasý için de geç oldu, dolarýn yükseliþiyle zarar yok þimdilik.
Þimdi de bu varyant iþi çýktý, bundan sonra borsalarda ve dolarda yön ne olur, zararda deðilken satmalý mý, yoksa uzun vadeli düþünüp kademeli alým mý yapmalý? buradan bir miktar altýn, gümüþ, eurobond fonlarýna mý geçmeli, kafam karýþtý iki gündür.
Yada sularýn durulmasýný beklemek.
belki de bu ortamda en doðrusu öyle yapmak, hatalý kararlar vermekten iyidir.
Yaklaþýk iki buçuk senedir fon yatýrýmý yapýyorum. Burada fazla yazamasam da, ppf'ye bileþik faiz iþler mi tartýþmalarýndan bu yana neredeyse her yazýlaný okuyorum. Bu forum benim için tam bir finansal okul oldu. Burada yazýlanlardan, yapýlan tartýþmalardan öðrendiðim en önemli bilgiyi bir kaç gün önce yazmýþtým, tekrar edeyim. Fon yatýrýmýnda birinci kural, piyasalarda yarýnýn ne getireceðini yüksek doðrulukla tahmin etmenin mümkün olmadýðýna kendimizi ikna etmek.
Bu konudaki farkýndalýk oluþtuktan sonra kiþisel risk algýsýna göre portföyü oluþturup sabretmek gerekiyor. Burada da yaþýnýz, amacýnýz, baþlangýç sermayenizin tutarý vs gibi faktörler öne çýkýyor.
"Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir."
atak kobra ijlal ile agresif tag heuer ne getirmiþ görebilen var mý ?
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri