-
Daha da ucuza almak varken yabancı niye gelsin. Sen olsan 1 hafta parası pula dönen bir yere yatırım yapar mısın? Ülkede her şey bir kişinin keyfine göre yürüyor.
-

Originally Posted by
Webster
Reis gatara gidiyeah
Gecmis gatar donuslerinde dolar ne olmus bir bakin bos vaktinizde...!
Dönmeden satalim mi sayin webster.
-

Originally Posted by
onurbey
Ustadim bunu bilemem. Lakin zarar etmektense kar cebe yakisir deyip alip koseden izlemekte mantikli geliyor. Kendi adima aes haric digerlerini cikmayi dusunuyorum.ytd
-

Originally Posted by
Webster
Ustadim bunu bilemem. Lakin zarar etmektense kar cebe yakisir deyip alip koseden izlemekte mantikli geliyor. Kendi adima aes haric digerlerini cikmayi dusunuyorum.ytd
Petrol 80 dolarlardan 60 dolara inmiş 1 ayda ama ses fonu aylık %16 getirmiş. Acaba doların yükselişi den dolayı mı?
-

Originally Posted by
ayurdakok
Petrol 80 dolarlardan 60 dolara inmiş 1 ayda ama ses fonu aylık %16 getirmiş. Acaba doların yükselişi den dolayı mı?
Evet ustadim
Petrolu dolar bazli aldigi icin bi nevi once dolar sonra petrol almis oluyorsunuz.
-
-
yorumlarında Dolartl deki olası düzeltmeyi korkuyla bekleyenleri eğer full dövizde değilseler anlamakta zorlanıyorum, döviz bazında yaşadıkları sermaye kaybının farkındalar mı acaba?
-

Originally Posted by
onurbey
Reis Katar a gecen sene ekimde gitmis ama Kasim basi Naci Agbal goreve gelip faiz arttirimi yaptigi doviz dusmustur. Katara gittigi icin doviz dusecekse vay halimize tcmb aralik ayi swap odemesi 20milyar usd muhtemelen bunu erteletip yeni swap yaparlar gunluk 30 kurus duser sonra yoluna devam eder benjamin
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri