-

Originally Posted by
friendly_1980
%3 yazan mı? o rakam bürüt, neti bulmak için 14'e bölmek gerektiğe göre günlük %0,2 ayda %6 eder..onda bi bit yeniği vardır yine de..bankayla görüşen olursa yazsın detayları.
%5 stopaj kesilecek.
İndirim uzamazsa stopaj %15 olacak.
Oran iyi, stopaj güzel, daha ne isteriz.
-
MKK degil de ben tefas a baktim benim excel dekiler ile ayni
MKK gece 24.01 de bile dogru deger veremiyor ki..

Originally Posted by
burak1987
Beyler MKK ya bakabilirmisiniz. Fın Fiyatları düşmüş görünüyor sabaha göre.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Sube secince sembolik deger veriyor sonra MT ile konusup ayar edersiniz

Originally Posted by
myfinans
-
İş portföy IPJ nin izahnamesinde TSI 16:30-17:00 arası Bloomberg ortalaması kullanılır yazıyor. Nasd** TSI 17:30 da açılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum. Bir gün öncenin kapanış değerleri mi kullanılıyor. Bilen biri cevaplarsa sevinirim. Bugün IPJ -1,5 getirmiş +0,69 kur farkını da yemiş yani -2,19 yapmış gerçekte. Nasd** kapanışa doğru topladı yarının getirisi yani 8 Aralık'ta tefasta göreceğimiz getiri AFT ve YAY dan çok daha fazla olmalı bu mantıkla değil?
-

Originally Posted by
bgtr
İş portföy IPJ nin izahnamesinde TSI 16:30-17:00 arası Bloomberg ortalaması kullanılır yazıyor. Nasd** TSI 17:30 da açılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum. Bir gün öncenin kapanış değerleri mi kullanılıyor. Bilen biri cevaplarsa sevinirim. Bugün IPJ -1,5 getirmiş +0,69 kur farkını da yemiş yani -2,19 yapmış gerçekte. Nasd** kapanışa doğru topladı yarının getirisi yani 8 Aralık'ta tefasta göreceğimiz getiri AFT ve YAY dan çok daha fazla olmalı bu mantıkla değil?
Geriden geldiği gibi, nasdag değil solactive
-
is karma ve degisken fon lar bu aksamki degerleri yarin ort bas eder kardesim
merak etme
su anda nasdAK yuzde 1+

Originally Posted by
bgtr
-

Originally Posted by
bgtr
Hayir o 0.69 yarina etki edecek olan deger
Cuma kur etkisi 2.04 tu
Yani kur olmasa sizin fon eksi 3.5 tan fazla yapmis
Normal cunku cuma aksami nasd** coktu!
-

Originally Posted by
Tbey35
Bist dolar bazında çok ucuz diyorsunuz. Eskiden böyle durumlarda yabancılar yüksekten dolar bozdurup borsaya girer sonra da hisselerini yüksekten satıp düşük kurdan dolar alır giderlerdi. Şimdi neden gelmiyorlar?
Güven duymadıkları için gelmiyorlar... yani şu an gelmiyorlar... ama bence bu hiç gelmeyecekler değil... güven olsun BİST eski seviyesinin de dolar bazında üstüne çıkacak bence...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri