-

Originally Posted by
Webster
Cooook
Suan en iyi giden fid dir
Digerleri cerez cimen
Ytd
FID ne zamandır elinizde tutuyorsunuz?aktif yönetiliyor mu?
-

Originally Posted by
tele vole
Bist niye aşağı çaksın? 3000'e ve üstüne gitmemesi için sebep var mı? Devlet eliyle bu seviyelere getirilen döviz niye aşağı çaksın?
1400'lerden beri bist aşağı çakacak diyip duruyosun %50 koydu üstüne. Kafanda bir ütopya kurmuşsun neymiş bist 1000'lere düşerse alırmışsın. Hâlâ aynı muhabbetleri yapıyorsun ve eminim 3000 puan olsa da yine aşağı çakacak demeye devam edeceksin anlaşılan.
Bist 2000 sınırını aştı. Tamamen hissi olarak söylüyorum. Bu seviyenin gelecekte destek seviyesi olması kuvvetle muhtemel diye düşünüyorum.
-
Eıb ve eıc 2 gundur yerlerde bu ayki dagilimda hisseleri. Degismis
Gecen ayki eíc getirisi bu ay olmaz.
Bu arada yay ada bi seyler olmus
Kafada giden fon getirisi cok dustu.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ayurdakok
FID ne zamandır elinizde tutuyorsunuz?aktif yönetiliyor mu?
Bende fid yok hocam
Valoru 1 olan varmi diye sorulmus ona cevaben yazdim.
-

Originally Posted by
Tbey35
Bist 2000 sınırını aştı. Tamamen hissi olarak söylüyorum. Bu seviyenin gelecekte destek seviyesi olması kuvvetle muhtemel diye düşünüyorum.
Ustaaaaad
Burasi kurtlar vadisi
880 bile olursa sasirmam
-
Tuprasin iki haftadir can cekistigi ortamda endeksin yuruyusu sacmadir
Sapandir
-
işc herkese alın dedim ,kendim nacar kaldım
-
40 50 yi hiç bı zaman göremedik be turbey aylık 2-2.5 dogrultalim yeter diyoruz ..afs onerdilar o da son ay coşmuş lakin çok inişli cikışlı değil ..kademeli gireceğim.sagol oran için.qnb de tanışma olmadan 16.80 var

Originally Posted by
Tbey35
Lucas merhaba sen yola daha yeni çıkarken, millet son iki ayda portföyüne %40 -50 getiri elde etti. Geriden geliyorsun. Portföyün hayırlı olsun. Bu arada Odea tanışma faizi %17 veriyor. Mesaj geldi. Belki ilgilenirsin diye yazdım
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri