-
bozduk bakalım değişken fonlardan döviz fonu almak için...taa salı saat 2.30'da hesaba geçecek de 13.00'ı kaçırdığımız için mecbur çarşamba alım verecez(kurdukları tefas sistemine bak) o zamana kadar dolar 20'yi geçer herhalde neyse lirayı gözden çıkarmışlar belliki yol uzun nerden binersek artık. altın fonu mu alsam diyorum, bunlar bu beyin seviyesiyle vatan hayinleri dış güçler falan edebiyatıyla üzerinde döviz dolar vs. yazan herşeye saldırıya geçebilir diye korkuyorum açıkçası: )
-

Originally Posted by
meesut
İspatlanabiliyorsa sorun yok, zararınızı giderirler diye düşünüyorum. Telefon görüşmeleri de kayıt altında.
https://www.isbank.com.tr/iletisim-formu
Şuradan bir form doldurun, 20 gün içerisinde sonuçlandırmak zorundalar.
Sabah görüştüm Şubeyle. Genel Merkezle görüşüp hallettiler gerçekten. Fonlar hesaba işlendi, sorun kalmadı.
-

Originally Posted by
Webster
Teknoliji eksi 3.5 a gelmis
Kur etkisi olmasa yarin yabanci teknolojiler cok uzerdi
Nast** iyi gitmiyor. Grafiğine şöyle bir baktım. 15.670 - 15.725 seviyeleri geri çekilmede önemli destek olabilecek yerler. Kırarsa kötü olur. Tepki alışları alçalan tepeler olareak devam ediyor. Bu iyi bir şey değil. Takipteyiz.
-
Abi neler oluyor
Dolar ucuyor
Borsa ucuyor
Herkes mutlu
Su borsanin boyle cikmasi icin heryerden petrol felan bulmus olmamiz
Bu ilginclik bir banami garip geliyor
-

Originally Posted by
Webster
Abi neler oluyor
Dolar ucuyor
Borsa ucuyor
Herkes mutlu
Su borsanin boyle cikmasi icin heryerden petrol felan bulmus olmamiz
Bu ilginclik bir banami garip geliyor
dolar alamayan borsa alıyor
-

Originally Posted by
Byccx
dolar alamayan borsa alıyor
Kim ustad?
Yerlinin bu kadar gucu yetmez
Dij guclerse
Hani onlar bizi cokertmeye calisiyor ya
Onlar da degil
Peki kim?
-
sürekli olumsuzluk ve korku pompalayanlara aman vermeden, treni kaçırdığı için (kaçan hiçbir şey yok daha ralli başlamadı bile) dizlerini döven hasetleri çıldırtarak kovaları doldurmaya devam arkadaşlar. Bol kazançlarınız olsun. 20-30 yılda bir gelen böyle zamanların kıymetini biliyorsunuzdur umarım.
-
Sey uctu, sopada yok
Oynatmaya az kaldi
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri