-

Originally Posted by
servetbey
Yilbasindan beri yuzde 125+ getirmis biraz musade edin de iki gram soluklansin ama
Doğru da getiri olarak IPJ nin birhayli gerisinde
-
resmi gazeteyi beklesekmi acaba, satanların önceden duydukları bilmediğimiz bir şeyler yayınlanırmı.
-

Originally Posted by
myfinans
repo yapsaydınız bari.
MT sine o sinirle aklıma gelip söylemedim. Evde internet üzerinden kendim yapmak istedim ama vadeli, vadesiz hesap açmayı buldum da repo yu bulamadım. Vazgeçtim. 50 tl zarar yazdık.
-
-

Originally Posted by
myfinans
resmi gazeteyi beklesekmi acaba, satanların önceden duydukları bilmediğimiz bir şeyler yayınlanırmı.
Artık aheste aheste çıkış ve düşüşler geçmişte kaldı. Her iki durumda da oranlar yüksek oluyor. Böyle durumda bir düzeltme gelirse elde edilen getirilerin çoğu çok kısa sürede geri verilir. Özellikle yıl başından sonra çok dikkatli olunmalı.
-

Originally Posted by
ActuallyMelik

Originally Posted by
Tbey35
Artık aheste aheste çıkış ve düşüşler geçmişte kaldı. Her iki durumda da oranlar yüksek oluyor. Böyle durumda bir düzeltme gelirse elde edilen getirilerin çoğu çok kısa sürede geri verilir. Özellikle yıl başından sonra çok dikkatli olunmalı.
Dolar 20 TL hastag olmuş Twitter'da.
Yok artık diyorum ve çekiliyorum.
-

Originally Posted by
myfinans
Altın ons gene 1800 altına düştü.
Altından bir şey olmayacak bundan sonra demek.
FED faiz artışını erkene çekecem sinyali verirse ons dahada kötüye gidecek galiba
ABD 10 yıllık 1,70 olmadan faizi artisini öne çekemez.altinda umut var bir süre
-
Bendeki fíd degisken olan
Fıb in borsayla isi olmaz
Rahat ol

Originally Posted by
meesut
Hocam FIB yazıp duruyorsun, bizi de korkutuyorsun altına bişey mi oldu diye?

Seninki FID herhalde.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri