-
Cekil kenara biz dolar eur pound aliyoruz mu dedi sana halk....
aman dikkat halk sinirli olabilir, dostum saat 16dan sonra pek para piyasa yada borclanma arac fon kalmayabilir elbette ve sana pazartesi fiyatindan fon satilabilirdi, bu isler boyle onlar da bosta tutmuyor ve o anlik tl ile gun ici doviz al ve gerektiginde sat tl karsiligi fona gec diye islem yapiyorlardir
su anda para piyasalarindan da diger fon gecisi oldugu icin onlarinda yeterli pay lari olmayabilir, bakmak lazim.
Zaten cuma ogleden sonra gelen fon parasi sadece para piyasasi yada borclanma araci alinabilir digerlerinde hep hafta sonu bosta kalir emire gonderilir...

Originally Posted by
Tbey35
İş bankası satışdan dönen parayı hesaba saat dörtten sonra yatırdı. PPF almak istedim. Yok kalmadı dedi. Son zamanlarda böyle durumlarla karşılaşıyorum. Para p.tesi gününe kadar boşta kalacak. Buradan bir ders çıkardım. Bir daha asla para dönüşünü Cuma gününe bırakmayacağım. Bankaya gittim bir hayli kızdım ama MT nın de yapacağı bir şey yoktu. Bir de banka ana bab günü gibiydi.
-
Repoyu da yuzde 4 ten filan yapiyor ziraat fon emri sirasinda...
guluyoruz ama yakinda normal olacak yuzde 4

Originally Posted by
myfinans
repo yapsaydınız bari.
-
Dostum pacal yapsaydiniz o zaman...
sepet yapin bir yerden zarar diger yerden kar gibi
dun turk borsalardan zarari da doviz ile olan borsalarda dususe ragmen pozitif ile karsilamak mumkun
ama hepsinin pozitif olmasi cok daha keyifli

Originally Posted by
Tbey35
Doğru da getiri olarak IPJ nin birhayli gerisinde
-
Saygilar ve sevgilerimle dostum
50tl icin mt nin kalbini lutfen kirmayin...

Originally Posted by
Tbey35
MT sine o sinirle aklıma gelip söylemedim. Evde internet üzerinden kendim yapmak istedim ama vadeli, vadesiz hesap açmayı buldum da repo yu bulamadım. Vazgeçtim. 50 tl zarar yazdık.
-
Simdi mkk ya baktim 13 tane fon var hepsi cuma sabah fiati guncelleme yok
Nzh bile guncel dehil
Bende fıd i merak ediyorum bende bi tek agresif var oda fıd
Digerleri orta,defans

Originally Posted by
Webster
Abi fid kac getirmis
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Her fonun ilgili tarihteki fiyati belirtilir. Gun ici saat 22gibi ertesi gunun fiyati yazanlar olur yada daha onceden de bazilari belli olur ama dikkat edersen bazisi 22de bile bir sonraki gundeki degeri belirtilmemis (sadece IJB ama), bunlar da olabiliyor

Originally Posted by
abc1980
İş Portföy fonlarına baktığımda 20.12.2021 fon fiyatlarını gösteriyor . Yani pazartesi günü fon fiyatları mı ? Eğer böyle ise hem sevindim hem de şaşırdım . Doğru mu bu . Teşekkür ederim.
-
Bazi fon sepeti fonlar da fiyat var ayrica OJT fiyati var ama onun fiyati daima MKK ile sabahki degeri farkli oluyor ama ben gene de kendi excel ime yazdim, pazartesi sabah tekrar kontrol edecegim..

Originally Posted by
cerento
Simdi mkk ya baktim 13 tane fon var hepsi cuma sabah fiati guncelleme yok
Nzh bile guncel dehil
Bende fıd i merak ediyorum bende bi tek agresif var oda fıd
Digerleri orta,defans
-
Bende iş Bankası fonlarına baktım yüzde 80 i artış yapılmış eksi yok fakat ben hisse senedi olan fonları bulamadım. Benim hanımda var ffh bulamadım siz bulursanız yazarmisiniz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri