grafik atmayı bulamıyorum bir yol vardı yardımcı olursanız bu hafta bir iki grafik atayım
grafik atmayı bulamıyorum bir yol vardı yardımcı olursanız bu hafta bir iki grafik atayım
Ustadim bu yazi yazdigimoz yerin hemen ustunde font...size.. gulucuk faln sağa dogru bakinca sagdan ucuncu boyle icinde agac olan bir resim var ... ben ekran goruntusunu kaydedip bilgisayara o yere tiklayip from computer kismini seciyorum dosya ekliyorum ... ama mesela tradingvowe da resim cekme tusu vardi o... url uzanti olustjruyor o uzanti adresini de yazip paylasabilirsiniz .. ben de cok mutlu olurum paylasimlariniz icin
Ben enxeks kontratlarinda hatta yukselecegini adim gibo bildigim hisse kontratlarinda cok para kaybettim hic bir indikatorden verim alamadim kontrollu piyasa hep fake sinyal yedim ... en son bu isleri barakacaktim altin grafiginin hep bir sekilde artti gordum .. sonra belorttigim sartlarla islemler actim .. viop talilan kaldiracli takilan cok arkadas var onlar icin yazmak istedim
Degerli yazilariniz icin cok tesekkur ederim ustadim hayirli geceler dilerim
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Nilkiz abi'yazılarını bekliyoruz
Nilkiz Hocam ben hala tutmaya devam ediyorum. Bu yıl ya da en geç önümüzdeki yıl egeen ve konyadan bedelsiz bekliyorum. Bunlardan birisinin bedelsiz açıklaması taşları yerinden oynatacak uyuyan diğer bedelsiz beklentili hisseleri bryat çimbeton, alcar, göltaş çelebi hisselerini fırlatacak.
https://www.youtube.com/watch?v=pa3Oddoqk3Q
mohnish pabrai'nin yatırım temaları üzerinden güzel bir borsa yatırımı sohbeti
çağkan beyi takip etmekte fayda var güzel çalışmaları oluyor lisanslarını da aldı son dönemde
ocak ayını bitirdik subatı yarılıyoruz borsa bir nefes aldı soluklanıyor.. kıymetli madenlerde gümüş darbe olmaya devam etse de altın daha az darbe yedi.. btc ise komple bayır aşağı gitti... bugün ummanda abd iran görüşmeleri var komşu coğrafya için tarihi bir gün aslında
portföye %8 viop, %16 altın , %24 afa, %8 yay, %8 jet fonu... %36 = 4,5ten 8 bist şirketi devam ediyorum... diğer hisseleri bozup yünsa aldım özellikle megmtl den artık satış yapmam gerekiyordu malesef zirvede satamadım tabii ki de ama böyle bir amacım da bulunmuyor zaten ...bir yandan yün iplik bir yandan bakır tel ile dünyayı saracağız inşallah ... (saramadı) ... bunların yanında 3 sac ayağı olarak enka froto mgros finans sektöründen ansgr yazılımdan httbt ve turcası saıp aldığım aygaz var ... aslında turcasdan da fena kazanmadım ama biraz bu tüpraşın temettüsü dürttü beni yakında açıklanacak fena kazanmadı 2025te
hep belirttiğim gibi yazdıklarım kesinlikle ytd .. herhangi bir şirketi övme veya diğerlerini kötüleme amacım yok .. buraya yazınca 5 günü de aşıp bazen 10 gün satış yapmıyorum ama sonrasında değişiklik olabilir ... sadece bakış açılarımı ve yatırım serüvenimi paylaşma amaçlı
tüm forumdaşlara hayırlı cumalar güzel haftasonları dilerim
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri