-

Originally Posted by
rosense
teşekkür ederim ..
hiç bir algı olmadan yukarıdan sat aşağıdan yerine koy oyunu her babayiğidin yapabileceği bir durum değil bence
sizin piyasa tecrübeniz maşaallah güzel
dip tepe aramdığınız sürece , birazda graf okursanız yüzdesel oranınız yükselir .
Ben trader olduğum için oyunum farklı tahtalara göre oyun kuruyorum , her tahtanın oyunu bir değil ,
-
arada sırada ustaların yorumlarını da alalım değil mi ?
11.jpg
-

Originally Posted by
sindoma53
dip tepe aramdığınız sürece , birazda graf okursanız yüzdesel oranınız yükselir .
Ben trader olduğum için oyunum farklı tahtalara göre oyun kuruyorum , her tahtanın oyunu bir değil ,
VİOB da aktif işleminiz var mı?
-

Originally Posted by
ABKA
VİOB da aktif işleminiz var mı?
sigorta olarak yer yer kullanıyorum sn Abka
-

Originally Posted by
sindoma53
dip tepe aramadığınız sürece, birazda graf okursanız yüzdesel oranınız yükselir .
şimdi işlem yapmıyorum yalnız eskiden çooook direnç te alıp destekte dahada düşecek korkusuyla al sat yaptım şimdilerde çok azda olsa bilinçlendik daha da eğitim almamız şart belki zamanla borsa işlemleri yapmaya başlarsam eski alışkanlıklarımı unutmuşumdur ....
-
kalın sağlıcakla Allaha emanet olunuz
-
Taşınan Açıklar
-
Rusya Savunma Bakanı Şoygu: NATO'nun eylemleri, Rusya'yı simetrik stratejik çevreleme önlemleri almak zorunda bırakıyor
https://sptnkne.ws/FZyn
Bu haberle denge yine bozuldu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri