-

Originally Posted by
Caho
Oralarda gerçek manada kapanmalar yapıldı, uzun ve tekrar eden...
Hasatahanelerin yoğun bakımlarının dolmasına izin vererek insanların ölümüne sebep olmak ve bunu özgür le savunmak gerizekalılıktır... En hafif tabirle...
Bu mesajından ne anlamam gerekiyor?Özgürlüğü savunan benim.Sen ne yazmışsın?
Yanlışlıkla itibar verdikten sonra şikayetimide yaptım ama yönetim sağolsun hiçbir şey yapmamış.Hasatahane diye bir şey yok bu arada.Ne oldu şimdi yazım yanlışı yapınca hayat sona ermiyormuş değil mi?
Medeniyetin temel öğelerinden biri de üslubunu bozmadan tartışma kabiliyeti kazanmaktır.
-
sermaye kadar vob oynamak zevkli.yani kaldıraçsız.
100.000 tl. varsa 7 kontrat gibi.
psikoloji çok sağlam oluyor.ha az kazanıyoruz dersiniz ama olsun..az olsun hep olsun..
-
LONG ta yaşamak imkansız,der PALA...
-

Originally Posted by
ABKA
sermaye kadar vob oynamak zevkli.yani kaldıraçsız.
100.000 tl. varsa 7 kontrat gibi.
psikoloji çok sağlam oluyor.ha az kazanıyoruz dersiniz ama olsun..az olsun hep olsun..
hocam 3. kez aynı desteğe geliyor ve çoğunlukla 3. denemede kırar. yurtdışı vs durumları da düşünürsek acaba ne olur?
nisan vade bitimine de galiba 6 gün var.
audentes Fortuna iuvat
-
ayrım yapmadan hepsine yumuşak yumuşak gömüyorlar sanayi bankalar ulaşım hiç fark etmiyor bugün
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
el turco
hocam 3. kez aynı desteğe geliyor ve çoğunlukla 3. denemede kırar. yurtdışı vs durumları da düşünürsek acaba ne olur?
nisan vade bitimine de galiba 6 gün var.
orta vade hakkında düşüncelerimi daha önce ifade etmiştim,değişen bir şey yok.
malesef vob hakkında net bir fikrim yok.onun için 3-4 kademeye anlık işlemler yapıyorum
-
Biri bir zamanlar burada bist100 için sürekli yazıyordu : Düşmeyen borsa icat etmişler diyordu..
buyursun : çıkmayan/çıkamayan borsa icat etmişler
-
döviz borcu olan
borcu çok olan
nakiti az olan
zarar eden şirketler ve
f/k ve pd/dd şişmiş uçan balonlardan
son sürat çıkıyorlar
diğerlerinden ufak ufak çıkıyorlar
ilk bilançolarla birlikte, döviz artısı, nakiti olan kar eden şirketler hariç te kolay kolay diğerlerinin
suratlarına bile bakmazlar
bu coniyleri az buçuk çözebildiysem
asla yatırım tavsiyesi olamaz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri